Bet365 sportfogadás bónusz

54 percig ez volt a meghatározó alkalom Brendan Rodgers és a Celtic számára. Ami ezután következett be, annak ellenére, hogy a korábbi Liverpool menedzsere Glasgow-ban játszani fog, kevésbé lesz félelmetes vagy biztosan szórakoztatóbb játékok.

A kelta a Bajnokok Ligája csoportjába utazott 3-0.A Hapoel Beer-Sheva egy gyors Bet365 kettősséggel üvöltötte a kelta pánikot. – Nem tudtam mondani, hogy teljesen nyugodt vagyok – mondta Rodgers mosolyogva, amikor a por letelepedik. Az előző két év csapata.

Mivel Scott Brown a házigazdák ötödik célját robbantotta fel, az az érzés, hogy a csoportfokozatú labdarúgás visszatér erre az ikonikus helyszínre, egy Bet365 tapintható volt. A skót bajnokok így helyreálltak abban a pontban, ahol valóban három célt fognak vezetni Izraelbe. Beer-Sheva feltehetően eléggé látta magát, hogy megengedhesse magának egy uncia másodlagos reményt, még akkor is, ha teljes idejű itt Celtic hatalmas fölénye ismét tisztán néz ki.Elég nagy hullámvasút volt, hogy eljuthasson erre a pontra. Sergio Agüero megragadja a boszorkányt, miután a büntetés Bet365 sportfogadás bónusz hiányzik, mint a Manchester City-i körutazás. „Nyilvánvalóan a 3-0-t választottuk volna, de 5-2 azt a szintet jelzi, amit játszottunk. Ahhoz, hogy 3-2-ben legyünk, és megnyerjük az utat, megmutatjuk a játékosok mentális erejét, valamint a minőségüket. ”

A kelta jogszerű optimizmussal lépett be ebbe a nyakkendőbe. Rodgers megérkezése friss lendületet adott egy olyan klubnak, amely Ronny Deila alatt volt. Rodgersnek nyilvánvaló és Bet365 azonnali pozitív hatása is van a Tom Rogic, James Forrest és Scott Brown játékosaira.

A Celtic támogatásának egyik elemére Beer-Sheva képviselte az ellenzéket, amelynek előtt egy pont lehetne.A palesztin zászlók egyértelműen bizonyultak a stadion előtt a kiindulópont előtt, és a Celtic Park állandó szakasza a játék kezdete miatt valószínűleg vonzza az Uefa figyelmét. korai fenyegetés. Meggyilkolták és megragadták a látogatókat arra a pontra, ahol Beer-Sheva a nyitó szakaszokat héj-sokkban töltötte. Rogic nyugodtan kinyitotta a pontozást, Bet365 miután a labda belépett az útjába, 18 méterre a céltól, miután összecsapott az előléptető Scott Sinclair és David Goresh között.

A Beer-Sheva kapus megdöbbentő volt, Rogic keveset vigyázva a panaszra, mivel egy kevésbé fejlett játékosokat fogott volna.

Mivel a Celtic megragadta a játékot, halványan nevetségesnek tűnt volna, ha csak egy gól előnyben léptek be a szünetbe.Leigh Griffiths biztosította, hogy nem. A starterek számára a csatár egy fejlécet készített, amely egy kiváló mozdulatot eredményezett, amely magában Bet365 foglalja a Kolo Touré tombolást, a Sinclair káprázatos szerepét és a Forrest keresztet.

Sokkal több volt. Az első periódusban Griffiths egy csodálatos bal lábú szabadrúgást dobott Goresh hálójának felső sarkába a büntetőterület szögéből. A Rodgers tíz játékosa kiváló volt az első félidőben. Craig Gordonnak, a furcsa embernek és a kapusnak nem kellett egyetlen mentést készítenie.

Ezzel megmagyarázhatatlan volt ez. Volt egy másik kíváncsi szempont; látta, Bet365 hogy a csapat 3-0-at vezessen egy csapatban, aki kétszer fogta ki az ellentámadást.A Celtic elszenvedte ezt a pontos sorsot. Az az érzés, hogy ez egy vigasztalás, mindössze 120 másodpercig tartott, mint egy söpörő, gyors Beer-Sheva mozdulat, aminek eredményeként Maor Melikson lenyűgözte az otthoni tömegt egy 18 méteres oldalirányú céllal.

Most Rodgersnek döntse el, hogy ragaszkodik-e vagy csavart. A Celtic támadó Bet365 opcióinak frissítése azonnali jutalmat hozott, Moussa Dembélé a zsúfolt büntetőterületen a legjobban emelkedett, hogy elhessegette Goresh-t. Dembélé három percig volt a pályán. Brown, a második kísérletben, a Celtic Parkot küldte.Rodgers a megígért földterület távolságán belül helyezkedik el