Belgian viettää ihana kausi Saksassa

“Liverpoolin” vaikeuksia Jovicin hankkimisessa voi lisätä se, että serbialainen sopimus on Benfican omistuksessa. “Eintracht”: lla on myös vuokrasopimuksessa Portugalin määrätty vaihtoehto ostaa jalkapalloilija 12 miljoonaan euroon. Samalla Lukan ja Benfican välisessä sopimuksessa on oletettavasti 40 miljoonan euron suuruinenlauseke, joka on etusija kolmannen osapuolen edun kannalta. Miten tilanne muuttuu, jos Jovicin siirtymisneuvottelut alkavat nyt tuskin kenenkään sitoutua ehdottamaan …

Torgan AZAR

5 pelaajaa, jotka voivat vahvistaa Liverpoolia tammikuussa

Nykyinen klubi: Borussia Monchengladbach
Ikä: 25 vuotta vanha
Toistoasema: hyökkää keskikenttäpelaaja

Belgian viettää ihana kausi Saksassa osana Gladbach Borussiaa. Torganin 9 päämäärän ja 6 avustuksen perusteella 17 ottelua ottelussa. Ei ole sattumaa, että lehdistö puhuu jatkuvasti siitä, että Azarin mahdollinen siirto ylimmälle klubille ja Liverpool kutsutaan niiden joukkoon.

“Punaisen” leirin Torgan Azar pystyy tekemään erinomaisen kilpailun Sadio Manelle, joka tietenkin hyödyttäisi tiimiä. Samaan aikaan vakava hintalappu jalkapalloilijalle (vähintään 40-50 miljoonaa euroa) sekä kiinnostus hänen henkilöönsä Baijerista ja Atletico Madridista voivat vaikeuttaa kauppaa. Älä pidä mielessä palata joukkoonsa Torgan Azariin ja Chelseaan, jossa keskikenttäpelaaja Eden pelaa. Tiedotusvälineiden mukaan lontoolaisilla on edelleenkin etuoikeus ostaa Borussia-keskikenttäpelaaja, jos se päättää myydä esiintyjänsä.

Smolenskin ihmiset eivät kuitenkaan ole tällä hetkellä valmiita osallistumaan johtajansa kanssa kauden aikana, mutta kuka tietää, miten tilanne voi kääntyä siirtoikkunan aikana. Liverpoolin osalta Torgan Azar on ainakin yksi siirtomarkkinoiden painopisteistä, jos klubi tekee aktiivista työtä tammikuussa.