Ei ole helppo ymmärtää – niin paljon

Tiedätkö, mitä tällaisten korvausten plus? Se, että nämä eteläiset kaverit – varsinkin nuoret ja erityisesti tällaiset ottelut – ovat valmiita ottamaan riskin. He näkevät aukossa aukon ja merkitsevät sen huolellisesti. Tässä Cengizissä oli ratkaiseva kulma – ei typerästi ladattu rangaistuksen keskelle, mutta huomattu ja riskialtti heitti naapurini. Ja astui romaneihin.

Ei ole helppo ymmärtää – niin paljon, että keskustelumme Roma Gerasimovin kanssa liukui lyhyesti välinpitämättömään kieleen. Monipuoliset jälkimarkkinoilla olevat tunteet ravistivat Eurooppaa kovasti; Olen katkennut siitä, että on mahdotonta selittää vaimolleni sitä, mitä on tapahtunut, ja kaiken tämän taustalla, ajatus pulssi ja vahvistui: en ollut nähnyt mitään upeaa jalkapallossa.

Tämä ei ole “MJ”, päättynyt “Baijeri” 99-luvulla. Ja ei “Liverpool”, lumoa pelasi kolme maalia Milanolle. Nämä joukkueet olivat suuria, mutta ei epäilystäkään niiden kyvyistä. Myös romaneissa kukaan ei epäillyt: kaikki olivat varmoja, että hän oli kaunis ja hauska lentää Barçasta.

Romanit voittivat sekä Barcelonan että UEFAn. Kuva: Corriere dello Sport, Tuttosport

Kilpailijoita oli liikaa. Roma pelasi Barcaa vastaan. Hän pelasi FFP: n aikakautta vastaan, jossa pelaajat pysyivät määräysvallassa klubissa. Vastoin kohteliaita tuomareita, jotka pelkäsivät otsikon vieraan loukkaamista. 1: 4 vastaan ​​ensimmäisessä ottelussa, jossa on kaksi määrittelemätöntä rangaistusta. Itseään vastaan ​​- aina epäonninen eikä edes ikuisesti.

Tämä on todella suuri paluu. Aika hukuttaa tunteet, mutta jättää ikuisesti muistiin joukkueen, joka ruuhkaisi pienen vilpittömän jalkapallon ennen galaktista aikakautta 2018.

Tiistaina “Roma” omassa “Stadio Olimpicossa” voitti Barcelonan (3: 0) Valverden ja loi hämmästyttävän tunteen tärkeimmässä Euroopan Cupissa. Poissa päämäärä auttoi ”susia” pääsemään Mestarien liigan puolivälin finaaliin, ja ratkaiseva tavoite Roomassa 82. minuutilla sai Kreikan puolustajan Kostas Manolasin.

Ottelun sankarin hämmästyttävä ilme elokuvan “Titanic” tuhoamattomalle musiikille nopeuttaa goosebumpeja.