Juuri tällä kaudella Zidane pelasi 29 taistelua

Vuonna 1996 Juventus onnistui sieppaamaan Bordeauxista lahjakkaan keskikenttäpelaaja Zinedine Zidanen, jonka oli määrä tulla myöhemmin vain Serie A: n, mutta myös maailman jalkapallon legendaksi. Zizou ei kuitenkaan muistanut erityistä suorituskykyä debyyttikauden aikana Italiassa. Turnauksen päiväntasaajalle ranskalaisen tilillä oli 3 maalia.

Juuri tällä kaudella Zidane pelasi 29 taistelua ja teki 5 maalia. Juventuksen tavoitteiden saavuttaminen oli kuitenkin kenelle ja ilman Zinedineä, jolle tämä ei ollut tärkein tehtävä. Tourintsy tuli mestareiksi vuosina 1996/1997 ja tämän turnauksen Filippo Inzaghin (24 maalia) Atalannan huipputulos liittyi niihin kesällä.

Gabriel BATISTUTA – 3 maalia

Miksi Ronaldo on parempi kuin Shevchenko, Maradona ja muut Serie A-legendat

Argentiinan maalintekijä Italiaan tuli vuonna 1991 Boca Juniorsilta. Apeliinien ensimmäinen Gabriel-klubi oli Fiorentina. Sopeutumisprosessi osoittautui kuitenkin vaikeaksi – kauden ensimmäisellä puoliskolla Batistutalla oli vain kolme maalia, ja monet “violettien” fanit epäilivät, että tämä pelaaja oli todella älykäs hyökkääjä.

Kuitenkin paljon on muuttunut tauon jälkeen. Batistuta voitti kymmenen kertaa, ja kausi päättyi 13 ottelussa 27 taistelussa. Fiorentina sijoittui 12. sijalle, ja Gabriel sijoittui viidenneksi maalintekijöiden kiistassa.

Michel PLATINI – 4 maalia

Miksi Ronaldo on parempi kuin Shevchenko, Maradona ja muut Serie A-legendat

Legendaarinen ranskalainen, kuten Zidane, ei pelannut hyökkääjän asemaa, mutta oli huomattava erittäin tuottavassa pelissä. Italiassa Platini muutti vuonna 1982 Saint-Etiennestä. Hänen ensimmäinen ja viimeinen klubi Apenniineissä oli Juventus. Platinin mukauttaminen ei kuitenkaan ollut helppoa. Italian 1982/83 mestaruusvedon päiväntasaajalle Platinilla oli vain neljä maalia.

Mutta kaikki muuttui radikaalisti kauden toisella puolella. Platini teki 12 enemmän maaleja, mikä lopulta antoi hänelle mahdollisuuden tulla kauden parhaaksi maalintekijäksi. Juventus sijoittui kuitenkin vain toiseksi, ohittamalla romaneja.