Kakin esityksen jälkeen tauon jälkeen asiat menivät laskuun

Tilanne on parantunut päiväntasaajan jälkeen. Maradona vietti vielä 8 maalia, erottuu itsestään, mukaan lukien hattu-temppu 20. kierroksella Lazioa vastaan ​​(4: 0). Valitettavasti Argentiinan melko hyvä peli ei auttanut “Napolia” edes pääsemään eurooppalaiseen Cupiin – Napolin joukkue sijoittui melko vaatimattomaan 8. paikkaan.

KAKA – 7 maalia

Miksi Ronaldo on parempi kuin Shevchenko, Maradona ja muut Serie A-legendat

Vuonna 2003 Kaka siirtyi vuonna 2003 kotiseudultaan Sao Paulosta maailmanmestariksi, jonka hän oli hankkinut Selesaosta jo vuotta aiemmin Japanissa ja Etelä-Koreassa. Kakan ensimmäiset kuusi kuukautta tulivat melko hyviksi – hän teki 7 maalia, joista yksi johti Interiin (3: 1).

Kakin esityksen jälkeen tauon jälkeen asiat menivät laskuun – hän teki vielä kolme kertaa, ja hän suoritti debyyttikauden Serie A: ssa 10 maalia 30 ottelussa. Rossonerille tämä oli kuitenkin aivan tarpeeksi juhlimaan mestaruutta ja saavuttamaan Mestarien liigan neljännesfinaalin.

Ronaldo – 9 maalia

Miksi Ronaldo on parempi kuin Shevchenko, Maradona ja muut Serie A-legendat

Ilmiömäinen “Zubastik” tuli ensin Italiaan vuonna 1997, josta tuli Inter-pelaaja. Neradzurri maksoi tuolloin Barcelonalle ennätysmääräisen 25 miljoonan puntaa, ja brasilialainen mahtui nopeasti joukkueen pelimalliin. Mestaruuden ensimmäisellä puoliskolla Ronaldo sai 9 maalia, mutta tämä oli vasta alkua.

Päiväntasaajan jälkeen Ronaldo alkoi pisteet useammin ja runsaammin. Erityisesti hän teki Leccelle hattu-tempun ja teki kaksi muuta maalia Roma- ja Empoli-joukkueille. Yhteensä brasilialaiset saivat 25 maalia 32 pelissä, jotka eivät vieläkään antaneet hänelle mahdollisuutta tulla turnauksen parhaaksi maalintekijäksi, jonka otsikko meni saksalaiselle Oliver Bierhoffille Udineseista, joka teki 27 maalia.

ZIKO – 11 tavoitetta

Miksi Ronaldo on parempi kuin Shevchenko, Maradona ja muut Serie A-legendat

Kuuluisa brasilialainen keskikenttäpelaaja Zico, joka oli kerran väittänyt Realin, Barcelonan ja Juventuksen Euroopassa, muutti vanhaan mantereeseen vasta 30-vuotiaana. Ja Zico tuli hyvin vaatimaton italialainen Udinese, jossa keskikenttäpelaaja vietti kaksi vuodenaikaa. Hänen debyyttinsä Italian mestaruuskilpailussa Zico tasoitti 11 maalia.