Kokonaisuudessaan Gullit teki ensimmäisellä

Vuonna 1987 Milanon hollantilaisen siirto antoi PSV: lle ennätyksen 8,9 miljoonaa dollaria. Gullit ei kuitenkaan onnistunut heti tulemaan omaksi. Serie A: n viiden ensimmäisen kierroksen aikana hän teki kaksi maalia, jota seurasi 7-otteluinen ”kuiva” -sarja. Ruud voisi keskeyttää hänet vain 13. kierroksella, “Napoli”. Turnauksen päiväntasaajalla hollantilaisella oli 6 tavoitetta.

Kokonaisuudessaan Gullit teki ensimmäisellä kaudella Italiassa 9 palloa, joista hänen tarvitsi pelata 29 taistelua. Mielenkiintoista on, että Milano voitti mestaruuden tällä kaudella, ja hän pääsi maaliin 3-pisteen haittapuolella Napolin yli.

George Bea – 6 maalia

Miksi Ronaldo on parempi kuin Shevchenko, Maradona ja muut Serie A-legendat

Liberia muutti Italiaan vuonna 1995 PSG: stä, joka tuolloin ei ollut niin valtava ja rikas kuin nykyään. Apenniineissa Weah allekirjoitti työsopimuksen Milanon kanssa. George ei kuitenkaan voinut paistaa suorituskykyä “pyöristä”, sillä se oli tallentanut 6 maalia, jotka on saatu hänen puolestaan ​​turnauksen etäisyydestä.

Kauden toisella puolella Bea: n suorituskyky ei parantunut vakavasti. Hän sijoittui vielä viisi kertaa, ja 11 ottelun 26 pelissä voitti Milanon voittamaan mestaruuden. Paras henkilökohtaisen suorituskyvyn kannalta Weahille Rossoneri-leirissä oli kausi 1996/97, jolloin afrikkalaiset saivat 13 maalia 28 mestaruuden ottelussa.

Diego MARADONA – 6 maalia

Miksi Ronaldo on parempi kuin Shevchenko, Maradona ja muut Serie A-legendat

Briljantti Argentiinasta tuli pelaaja “Napoli” vuonna 1984. Neapolitans osti Maradonan 7,6 miljoonan dollarin sopimuksen Barcelonasta. Mutta siirryttäessä voittamaan tavoitteet Argentiinan tähtien kimppuilla epäonnistui. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla Diegoilla oli vain 6 maalia.