Mestarien liigan vetämisen aikana ranskalaiselle myönnettiin

Kaksintaistelu.
Mourinhon ja Guardiolan vastakkainasettelua odotetaan nyt aina ennakoimalla, koska se siirtyy vähitellen periaatteelle. Kun hän työskenteli espanjalaisissa klubeissa, molemmat valmentajat punnitsivat paljon temppuja hiljaiseen kilpailuun Euroopan parhaan valmentajan nimestä. Ja miten Mourinho teki rostrumin viimeisinä minuutteina, osoitti, kuinka tärkeää hänen on voittaa tämä vastakkainasettelu.

Baijeri on Euroopan paras klubi kaikessa suhteessa.
Frank Ribery.
Mestarien liigan vetämisen aikana ranskalaiselle myönnettiin viime kauden paras eurooppalainen pelaaja. Frankin haastattelussa hän sanoo, että hänen pitäisi saada Golden Ball. Ja kaikki asian takia: kaikki nämä yksittäiset palkinnot, hän todella ansaitsi. Ainoastaan ​​mielestäni se aloittaa julman vitun hänen kanssaan. Skibernyak Ribery, joka ei ajaa jotain muuta kuin oman ryhmänsä voitto, lähtee vähitellen näkymästä. Näkyy jalkapalloilijan toiselle puolelle. Se, joka ilmestyi Robbenin aikaan. Tässä ottelussa ranskalainen oli niin luottavainen ja vertaansa vailla, että hän veti usein peiton itsensä päälle, ylitti pallon ja yritti ampua maaliin mahdollisuuksien mukaan sen sijaan, että he pelasivat kumppania. Vaikka se ei ole täysin selvää, se tekee hänelle hyvää tai ei, mutta yksi asia on varma – Ribery oli yksi parhaista kentällä.

Juan Mata.
Ei ole täysin selvää, mitä Lontoon klubin näytteen paras jalkapalloilija viime kaudella ei toivonut Jose Mourinholle. Ainoa selitys itselleni, näen, että Mata ei ole kovin urheilullinen jalkapalloilija. Samaan aikaan espanjalainen on uskomattoman lahjakas pelaaja, hänellä on erinomainen tiimityöskentely Eden Azarin kanssa ja vaikuttava suorituskyky aikaisemmin. Mutta se vastaus Mata pysyy penkillä. Ottaen huomioon, että Willian tulee klubiin, tunnelin lopussa ei ole valoa. Mikään ei ole jäljellä ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu, ja jos espanjalainen ei pääse ulos joukkueesta, hänen uransa saattaa laskea. Esimerkiksi maajoukkue, joka kutsuu häntä, on lakannut.