“Olen varma, että tammikuussa pysyn Real Madridissa

Joulukuun alussa huhut siitä, että Liverpool on kiinnostunut Llorenten palveluista, välittivät tiedotusvälineissä ja on epätodennäköistä, että ne ovat merkityksettömiä. “Punainen” jalkapalloilija, jolla on Marcosin taidot ja kyvyt, olisi tietenkin hyödyllinen. Toinen asia on, että Solarin luottamus sekoittaa kaikki kortit. Näyttää siltä, ​​että tammikuussa kaikki menee Llorenten lähtöön Real Madridista ja Liverpool näytti melko loogiselta vaihtoehdolta Espanjan keskikenttäpelaajalle, mutta nyt hän luultavasti tuskin haluaa muuttaa tilannetta.

“Olen varma, että tammikuussa pysyn Real Madridissa.” En tiedä, miten klubi päättää, mutta kuten minä, olen lopulta tyytyväinen tiimiin ja en aio lähteä siitä, Llorente sanoi äskettäisessä haastattelussa. No, ehkä tämä tapahtuu, vaikka se on kaukana tosiasiasta …

Luka Jovic

5 pelaajaa, jotka voivat vahvistaa Liverpoolia tammikuussa

Nykyinen klubi: Eintracht Frankfurt
Ikä: 21 vuotta
Pelin sijainti: hyökkääjä

Tällä kaudella Liverpoolilla on täysi tilaus hyökkäyslinjalla, mutta on aina syytä pitää mielessä tulevaisuuden vaihtoehto. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi lehdistössä julkaistujen julkaisujen mukaan “punaiset” ovat kiinnostuneita mahdollisuudesta hankkia Luka Jovic, joka on sekoittunut nykyiseen Bundesliga-vetoon osana Eintracht Frankfurtia. Serbian eteenpäin voitti 12 maalia 15 taistelussa, pakottamalla lähes koko jalkapallon puhumaan itsestään.

On huomattava, että Jürgen Klopp pitää vaihtoehtoa Jovicin kanssa erinomaisena sijoituksena tulevaisuuteen. Saksalainen arvostaa Serbian lahjakkuudelle ominaisia ​​arvosanoja ja suurta osuutta myynnistä ja toivoo, että tulevaisuudessa tämä pelaaja pystyy edistyä entisestään. Se ei kuitenkaan ole tosiasia, että juuri nyt Jovic tarvitsee Liverpoolia, mutta koska Lukein tammikuun siirto ei näytä niin ilmeiseltä. Onko tämä “punainen” lunastaa sopimuksensa, mutta sillä edellytyksellä, että hän tulee voimaan kesällä.