Real Madrid puolusti ensiksi, Barcelona on pahin pisteet toiselle

Real Madrid on edelleen mauton Espanjan liigassa, ja hänellä on myös sarja Celty Vigo. Melkein kolmekymmentätuhatta stadion Vigo on loppuunmyyty alkaen maanantaina, puhaltimet, ei kuitenkaan saanut samanlaista suorituskykyä kuin viime kuussa, kun Celta puhalsi 4: 1 Barcelona.

Real Madrid, puuttumisesta huolimatta loukkaantunut Bale, Benzema, Pepe ja James, kaksintaistelu koko ohjattu.

johdon lähettänyt Royal Club kahdeksannen minuutin tuore haltija Real Madrid tehtyjen maalien määrä Ronaldo hänen seitsemäs tavoite La Liga ja kaiken jälkeen kaksitoista ottelut pelataan omistaa normi maalia per peli.

23. minuutti hän lisäsi toisen ottelun Danilo. Tauon jälkeen Celta pyrkii kääntämään Cabralin, joka karsittiin toisen keltaisen kortin jälkeen, oli tylsää.Vigu onnistui pienentämään useita aikaisempia erinomaisia ​​toimia, mutta maalivahti Navas on voittanut Noliton. Kahden tavoite johtaa Real Madrid juuri ennen loppuvihellystä palasi Marcelo.

Eibar Barcelona alkoi hyvin, ja koska kymmenes minuutti johtaa jälkeen maalin Baston kuusi Tref paras maalintekijä joukkueessa. Sillä hetkellä hän kuitenkin suoriutui Ramirezin Suarezin keskustaan. Uruguayn tykki toisella puoliskolla valmisti toisen hattutemuksen La Lizassa, mikä auttoi häntä huomattavasti kahden Neymar-assistentin kanssa.

Yksi Pilsen vastustajat lohkovaiheessa Euroopan liigan Villarreal sidottu leikkikentällä Las Palmasin ilman tavoitteita. Villarreal ei ole edes ammuttanut Varasin tavoitea.Valmentaja Marcelino lähettänyt peli tulee kokoonpanoon Areola – Mario Gaspar Bonera (Rukavina 83), Ruiz, Costa – Suárez Dos Santos, Bruno Castillejo – Leiva (67 Samu) Bakambu (Soldado 59).

< p> Atletico Madrid voitti Valencia 2-1 ottelussa. Kaksi maalia lyijyä laadittu lopussa alkupuoliskolla, kun hän osui kahteen kesällä vahvistuksia: Martinez ja Ferreira Carrasco. 72 minuuttia pelattu, Alcácer, mutta Atlético piti johtoon ja teki kolmannen kerran peräkkäin.

Bilbaon voitti Gijónin 3-0. Kauden epäonnistuneen tuloksen jälkeen hän teki neljännen peräkkäisen kerran tuloksen ja nousi pöydän keskelle. Nämä kaksi tavoitetta antoi Aritz Aduriz.

Bilbao otti johdon 28. minuutti, kun sen jälkeen, kun komea yhdistelmä siirtyy Williams ennen tyhjään maaliin Susaeta. Aduriz päivitettiin puoliksi.Pelin toinen puoli, Benat löysi jälleen Adurizea toisella puoliskolla, voitti maaliinsa maalissa ja toipumassa. puolustaja. Gijón ei vastustanut, hän ei koskaan ampunut koko pelin tavoitetta