Tänä vuonna ranskalainen mestaruus herätti ennennäkemättömän huomion

Psykologia.
Ehkä “Baijerin” kannalta tärkeämpää ei ole ottelun voitto, vaan psykologinen taakka, joka putosi pelaajien ja valmentajan olkapäistä. Manuel Neuer myönsi, että Super Bowlin voittaminen auttaa ryhmää selviytymään paineesta, koska Münchenissä kaikki odottavat viime vuoden voiton toistamista, ja tekeminen uuden valmentajan ja uuden pelimallin kanssa on erittäin vaikeaa. ”Chelsea” osoitti myös, että nyt Europa-liiga on menneisyydessä, ja klubi on jälleen valmis taistelemaan korkeimmalla tasolla.

Tänä vuonna ranskalainen mestaruus herätti ennennäkemättömän huomion: Monaco lisättiin PSG: n sheikkeihin ja monet kalliit jalkapalloilijat kokoontuivat Ligue 1: een. Tätä taustaa vasten muut seurat haalistuvat, sillä niillä ei ole niin vaikuttavaa rahoitusta, mutta ne ovat huomionarvoisia. Footballhd.ru esittelee sinut jalkapalloseura Reimsille.

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa tästä mielenkiintoisesta tiimistä, ja lopulta se antoi hyvän syyn tähän. Kolmen kierroksen jälkeen klubi sijaitsee viidennellä sijalla, voittaen kuusi pistettä. Se ei näytä olevan mitään merkittävää, mutta “Reimsille” tämä on jossain määrin saavutus: kahdessa viimeisessä pelissä ei ollut ketään muuta kuin “Lille” ja “Lyon”, jotka ovat kaukana Ranskan jalkapallon viimeisistä paikoista. Ensi silmäyksellä keskimääräinen henkilö, joka on joskus kiinnostunut jalkapallosta, on hänen mestaruudensa tavallinen ulkopuolinen nimi, joka ei sano mitään. Mutta jos pudotat syvemmälle, voit olla varma päinvastaisesta.

Kaiken kaikkiaan jalkapallo on pelattu yli vuosisadan ajan, ja hyvin harvat joukkueet ovat onnistuneet pitämään korkealla tasolla koko heidän olemassaolonsa. Paljon enemmän kuin ne, jotka kuvitteellisesti puhuivat kaikki kuusikymmentäluvulla, ja nyt hengailla joillakin alueellisilla liigoilla.