VIDEO: Tšekin toiminta puuttuu kaavioista, mutta ne ovat parempia

Tšekin maalivahdit ovat myötävaikuttaneet useiden tiettyjen väliintulojen voittoon. Paras vetäytyi Espanjan Deulofeu-lahjakkuudesta. Hän juoksi ulos maalista ajoissa, laski haulikkokulman ja lähti liikkeelle. Lisäksi, koska Arsenal onnistui pelata kolme pistettä ja valmentaja Wenger kehui: “Bohemia pidä meitä ja pelasti meidät voittoon.”

Boaz Myhill Norwich – West Bromwich 0: 1

Maalivahti West Bromwich noin ensimmäinen Jonkin aikaa hän luottaa tulossa keskustaan. Mutta Norwiche keskikenttäpelaaja Nathan Redmond ampui suurella kulmalla – ja vaarallisesti.Laukaus lensi takayläkulmaa, mutta Myhill oli lopulta aika maassa, ja pallo meni oikealla. Sitten voit kuulla puolustajien ojitettu turvaan.

John Ruddy Norwich – West Bromwich 0: 1

samassa ottelussa välähti maalivahti vastakkaisella puolella. Home maalivahti John Ruddy oli hyvin rakennettu ja kun se vaarallisesti vasemmalta, ampui yksi hänen kilpailijansa hyppäsi sauva ja veti ohi.Povedený menettely, joka ei kuitenkaan ole tarpeeksi pisteitä, Norwich koti menetetty.

Costel Pantilimon Sunderland – Newcastle 3: 0

Newcastle on selvästi menettänyt Sunderlandin. Muun muassa siitä, että kotiin korkea maalivahti teki suuren kohtalon Mitrovicia vastaan ​​ja antoi hänelle suuren mahdollisuuden.Vaikka Serbia hyökkääjä teki lähes kaiken oikein – hän löysi heijastuu pallo, nopeus masteroitu zasekávačku nopeasti potkut, mutta Pantilimon suuri hitti.

ensimmäinen Joe Hart Manchester United – Manchester City 0 0

Manchesterin derby katsojat vaikuttunut, mutta ainakin yksi tavoite voi pudota. Mutta se ei tekisi Hartia kaupungin isännäksi. Kun Fellaini kävi palloa Smallingille, jotkut katsojat näkivät pallon jo maalissa.Englannin maalivahti kuitenkin kääntyi nopeasti kiinni ja työnsi pallon kulmapotkuun.