Checkatrade Trophy voidaan romuttaa, sanoo johtaja Englanti Football League

Kiistanalainen Checkatrade Trophy voidaan romuttaa vain yhden kauden jälkeen, Englannin jalkapalloliiton johtajan mukaan.

Tänä vuonna esiteltiin jalkapalloliiton palkinnon korvaaminen, Checkatrade salli A-luokan akatemian osapuolet pääsevät turnaukseen, joka on aiemmin varattu seuroille yhdellä tai kahdella liigalla. Keskellä kiistoja muutoksista ja huolesta siitä, onko sääntöjä valinnan suhteen taivutettu, kuppi on synnyttänyt fanien erimielisyyttä ja historiallisesti alhaisia ​​läsnäoloja.Nyt EFL: n toimitusjohtaja Shaun Harvey myöntää tulevaisuuden olevan epävarmaa.

”Olemme aina sitoutuneet tarkastelemaan kilpailua ja sen tavoitteita 48 League One- ja League Two -klubeillamme”, Harvey sanoi torstaina . “Sanoimme tekevämme tämän vuoden pituisen pilotin jälkeen, ja se järjestetään huhtikuussa.

” Katsotaanpa, onko sen sääntöjen muuttamiseksi tarpeen tehdä muutoksia, olipa kyse sitten se voi jatkua tässä muodossa, riippumatta siitä, jatkuuko se ollenkaan. ”

Kun kysyttiin, voisiko tämä tarkoittaa, että kuppi voitaisiin romuttaa yhden kauden jälkeen, Harvey sanoi:” On niin paljon potentiaalia kuin se ei se aikoo. ”

Hän jatkoi, että uudistettu kilpailu oli todennäköisin tulos. Hän väitti myös, että Checkatrade Trophy on ollut menestyksekäs nuorisokehityksen alkuperäisen tavoitteensa kannalta.Mutta hän myönsi, että trophya on kehitetty ja toteutettu.

”Kun katsot joukkueita ja pelaajia, jotka ovat joutuneet tämän kilpailun kohteeksi, he ovat pääasiassa alhaalta -21 puolella ”, hän sanoi.

” Jotkut nuorista pelaajista ovat nyt tekemässä vanhempia ensimmäisen joukkueen esiintymisiä. He allekirjoittavat uusia sopimuksia seuroissa.En hyväksy, jos käytät [nuorten kehitystä] mittana, jota se ei ole onnistunut. ”EFL sakkoa 12 klubia £ 60,000, kun he tekevät kenttätyön joukkueita Checkatrade Trophy -palvelussa Lue lisää

Nopeus Harvey totesi, että kilpailu oli perustettu. ”Yksi niistä asioista, jotka aiheuttavat haasteen EFL-klubeille, on vaatimus, että he voivat pelata täyden vahvuuden puolia”, hän sanoi. ”Syynä tähän on se, että emme voi ajaa pilottia, jotta voisimme nähdä, voimmeko hyötyä nuoremmille pelaajille, jos he eivät ole alttiina vanhemmille jalkapalloille. Luulen, että Checkatrade-palkinto käynnistetään niin nopeasti kuin emme auttaneet tilannetta. Emme voineet olla todella selvillä siitä, mitä yritimme saavuttaa.Tämä ei auttanut saamaan kilpailua oikealla jalalla. ”

Harvey puhui EFL Futuresin, toisen uuden aloitteen, jonka tarkoituksena on auttaa nuorten, kotimaisten kykyjen kehittämistä. Palkintorahasto, jonka suuruus on 2,25 miljoonaa puntaa, jaetaan jalkapalloliiton klubien kesken seuraavien kolmen kauden aikana englanninkielisten pelaajien alle 21-vuotiaiden esiintymisten lukumäärän mukaan (Newport County ja Cardiffin pelaajien on oltava walesilainen) – ennakkotiedot täällä.

EFL: n 1%: n nuorisokehitysmaksuista rahoitetaan liigan toivoa, että klubit voivat antaa akateemisen lahjakkuuden ensimmäisille joukkueille. Järjestelmää tukee myös Sky, joka merkitsee nuorten näkymien nimet punaisella F: llä, kun ne näkyvät suorina lähetyksinä.

source: http://vedonlyontisivuja.org