Posezon loma Italiassa? 700 kilometrin pituinen pyhiinvaellus

Italian pyöräilijä maksaa Vincenza Nibalin uskollisimmaksi kotiutukseksi. Nuoremman kollegansa kanssa hän vietti kuusi vuodenaikaa Italian joukkueen Liquigasissa. Vuonna 2013 molemmat siirtyivät Kazan Astanyyn, missä he ovat edelleen läsnä. Nibali on Liquigas paitsi Vanottiho tuonut Agnoliho ja Valeria, kaksi keskeistä miestä hänen suurista menestyksistä. Koti

“Olen täysin luottaa häneen, korkeintaan rotuja nukumme yhdessä yhdessä huoneessa”, sanoi Nibali, miksi Astana valitsi Vanottiho.

Domestik oli kolmekymmentäviisi on voittaa hänen tunnetuimmista maanmies klo Giro vuonna 2013 ja Tour vuotta myöhemmin.

tänä vuonna hänen puuttuu…

< p> “Ollakseni rehellinen, olen melko peloissani.Alessandro tiennyt kuinka paljon haluan puolustaa otsikko, mutta hän tunsi väsynyt vielä Euroopan kisoissa Bakussa, jossa hän edusti Italiassa, “pahoitteli Nibali ennen Tour, joka lopulta ei voittanut.

Vanotti seurakuntaan Astana nousi ylös Vuelta, missä hän auttoi toinen italialainen vuonna Kazakstanin vakaa – Fabio Aruovi – hänen ensimmäinen voitto, rodun big Three.

Sitten vaikka Nibalim vallitsi noin Lombardian ja voisi alkaa rentoutua.

Ehkä kuten tšekit.

Leopold König käyttää Karlovy Studánka Spaa kauden jälkeen. “Tämä on kuudennen kerran Karlova Studánka kuudennen kerran, se on sydämen lyönti minulle.Hän lepää täydellisesti, kukaan ei loukkaa minua “, hän ylisti.

Nuori Petr Vakoč ajattelee kylpylästä. “Kuulen samaa kiitosta miltä puolelta ja olen varma, että se hyödyttää suuresti ruumiini. Tänä vuonna menen sinne ensimmäistä kertaa, “hän kirjoitti lehden 53×11 ​​viimeisimmässä numerossa.

Ja Zdeněk Štybar käytti kylpylää. Hän ei suunnittele lomaa uudelle perheen lisäykselle. “Pienellä Lewisillä ei ole järkevää lentää jossain auringonpaisteessa kuusi tuntia, joten se tapahtuu tšekkiläisellä kylpylällä.” Mutta italialainen? Sen sijaan rentoutui, hän valitsi pyöräilyretken Roomaan. Neljä päivää hän aikoi palvella noin 680 kilometriä Rocca di Soncinosta Vatikaaniin.

Missä idea oli syntynyt? Kaikille, pastori Don Andrea Pedretti, joka sai idean. Tämä oli nimi “Pedaali, pedaali…con Alessandro Vanotti “tai ajaa Alessandro Vanottim.

Kaikki alkoi lokakuun 17. pihalla linnan Shona. Vanotti ei mennyt yksin, seurasi häntä pyhiinvaelluksen 9 muuta pyöräilijät – veli, useita serkkuja ja ystäviä.

“Aloite Don Andrea, liityin heti. Ajatus päästä Roomaan polkupyörällä turpoaa minua noin 18 vuotta. Halusin todella nähdä paavin, ja nyt enemmän. Franciscus minulle paljon lähestyi, sitä suurempi halu päästä pääkaupunkiin minulla oli, “kuvaili voittaja joukkue Time Trial on Vuelta 2013.

Kymmenen pyöräilijää joka ilta rakennettu paikoissa perheille vaikeissa tilanteissa, jossa vaaditaan pitkäaikaista sairaalahoitoa.Vieraillut niin välttämätön vanha Capuchin luostari Pontremoli, jossa lapset kertovat tarinoita, jakamassa pieniä lahjoja.

Neljän päivän Roomassa ja odottivat tapaaminen Franciscus. Vanotti hänen pyhyytensä antoi jersey Astanan ja jonka kaikki kymmenen pyhiinvaeltajia.

“Se oli hyvin emotionaalinen ja toteutettavissa vain kiitos sponsoreille, jotka uskovat hyvyys tämän aloitteen,” kiitti Palattuaan Roomasta, kotoisin Bergamo.

Näin voit viettää pyöräilykauden loppuun.