Randy Couture tukee taistelijoiden oikeuksia ennen kongressin alakomiteaa

Tämä oli jotain, jota UFC ei voinut haluta. Mutta ennen torstaina pidettyä kongressin alakomiteaa sattui Randy Couture, yksi heidän suurista mestareistaan ​​ja nyt yksi heidän suurimmista arvostelijoistaan, kertoi Amerikan lainsäätäjille, että taistelijoilla ei ole perusoikeuksia miljardin dollarin yrityksessä.

< p> “Entä jos Wimbledon pakotti kaikki 10 parasta pelaajaa allekirjoittamaan yksinoikeudellisen sopimuksen”, Couture sanoi House-kauppa-, valmistus- ja kauppakomitean jäsenille. “Sinulla ei olisi Wimbledonia.”

Ensimmäiset todelliset puhaltimet MMA-järjestöjen pakottamiseksi liittovaltion sääntelyn alaisuuteen.Entinen MMA-hävittäjä, Oklahoma Republican kongressimies Markwayne Mullin, on jo jonkin aikaa lisännyt UFC: n kaltaisia ​​organisaatioita Ali-lakiin, joka on 17-vuotias nyrkkeilyreformilaki, joka pakottaisi MMA-kampanjat jakamaan taloudellisia tietoja taisteluista ja käytöstä riippumattomien luokitusjärjestelmien avulla voit määrittää otsikon taistelut. UFC: n tapauksessa se merkitsisi, että presidentti Dana White ei voinut muodostaa bouteja, jotka perustuisivat siihen, mikä tekisi kaikkein pakottavimman palkka-näkymän. Ja koska organisaatio on käyttänyt tätä vapautta rakentaa itselleen tuottoisa jättiläinen, joka myytiin äskettäin WME-IMG: lle 4 miljardia dollaria, ne eivät ole tukeneet Ali-lakiin.Itse asiassa he ovat palkkaaneet DC: n lobbausyrityksen vastustamaan sitä. McGregor ei saa koskaan käyttää nyrkkeilylisenssinsä, mutta älä kirjoita häntä pois. Lue lisää

Mutta hävittäjät ovat jo kauan valittaneet, että MMA-organisaatiot ovat hyväksikäyttäviä, Pieni palkka kurittavista otteluista pakottaa heidät taistelemaan useita kertoja vuodessa, jotta he voivat rikkoutua, samalla kun allekirjoitetaan suuri osa hyväksyntävirtaan. Jopa UFC: n korkeimmalla tasolla, Constar McGregorin kaltaisella supertähtiellä, joka sanoo tekevänsä 40 miljoonaa dollaria tänä vuonna, ansaitsee paljon vähemmän kuin hänen nyrkkeilykumppaninsa, Floyd Mayweather, joka otti 300 miljoonaa dollaria viime vuonna. McGregor joutui taistelemaan kolmesti kahdeksan kuukauden aikana ja uhkaillessaan jäädä eläkkeelle ja taistelemaan Mayweatheria saadakseen rahan.Kuvittele, kuinka paljon vaikeampaa on vähemmän suosittu mutta silti huipputason taistelija saada jopa murto-osa siitä, mitä McGregor ansaitsi?

Mullin pyrkii muuttamaan tätä järjestelmää. Torstain kuulemisen jälkeen hän seisoi huoneen takaosassa ja sanoi, että UFC: n otsikon nykyiset taistelut ovat lähinnä shamsia, ja ne kutsuvat heidät “kovimman suuhun”. Hän lisäsi, että jos Peyton Manning, joka oli helmikuun Super Bowlin voittaja, oli ollut UFC: ssä, hän ei olisi koskaan saavuttanut tällaisia ​​korkeuksia, koska Manning ei ole hurmaava itsesovittelija.Tammikuussa hän aikoo järjestää toisen alakomitean kuulemisen MMA-järjestöjen lisäämiseksi Ali-lakiin toivomalla laskun laskemista ennen kongressin kokousta.

(Sanoi UFC: n lausunnossa, joka annettiin torstaina myöhään: ” UFC antoi ”UFC uskoo edelleen, että liittovaltion hallituksella ei olisi tuottavaa roolia MMA-kampanjoiden tai kilpailujen sääntelyssä.Organisaation vakiintuneiden terveys- ja turvallisuuskäytäntöjen lisäksi kukin valtio säätelee aktiivisesti MMA-kilpailuja luomaan ilmapiirin, joka edistää kilpailevien urheilijoiden turvallisuutta ja hyvinvointia. ”)

Torstain kuuleminen näytti olevan enemmän saada muut kongressissa ymmärtämään taistelijoiden valitukset kuin se oli grillata organisaation yksinäinen edustaja: heidän antidopingpäällikkönsä Jeff Novitzky, entinen hallituksen viraston edustaja, joka syytti joitakin urheilun suurimmista doping-tapauksista. Alakomitean tuoli ja myös sijoitusjäsenet molemmat sanoivat juoksevansa maailmaan, josta he tiesivät vähän UFC: n kanssa.Itse asiassa kaikkein aggressiivisin Mullin-liike olisi voinut tehdä hänen kaikkein passiivisimmin, kun hän kysyi, että hän liukui ennätys, joka osoittautui taistelijaksi Eddie Alvarezin alkuperäiseksi UFC-sopimukseksi.

Advocates taistelijoiden yhdistyksen mielestä kongressin jäsenet ovat järkyttyneitä, kun he näkevät sopimuksen rajoitukset Alvarezin lisensointi- ja markkinointimahdollisuuksiin.

Tällä viikolla Mixed Martial Arts Fighters Associationin johtajat kävivät arvion mukaan 16: sta 18 kongressin jäsentä aulassa lisäämään MMA-taistelua Ali-lakiin. He ottivat Couture ja hävittäjät Carlos Newton, Vinicius Quireoz ja Nate Quarry. Useimmissa tapauksissa lainsäätäjät tiesivät vähän MMA: sta.Mutta kun organisaatioiden perustaja Phoenix-alueen asianajaja Rob Maysey kertoi heille, että hän vain yrittää saada kongressin laajentamaan Ali Actin määritelmää nyrkkeilystä kattamaan kaikki kosketusurheilut, hän sanoi, että reaktio oli positiivinen.

< p> ”He saivat sen”, hän sanoi.

Mutta kuinka paljon he ymmärtivät MMA: sta tai urheilun poliittisista kysymyksistä ovat kiistanalaisia. Sen sijaan, että kysyisit palkasta tai itsenäisestä sijoittelusta, monet alivaliokunnat ohjaivat kysymyksensä Ann McKee’lle, joka on yksi todistajista, joka johtaa Bostonin yliopiston CTE-tutkimuskeskusta – monissa nyrkkeilijöissä ja jalkapallon pelaajissa esiintyvää degeneratiivista aivotilannetta – pyytämällä häntä urheilun turvallisuustiedot.Oli jopa kysymys siitä, olisiko MMA-hävittäjiltä vaadittava pukeutumaan päähineitä, mitä mitään taistelijaa ei haluta. Couture, hymyili ja shrugrel. liiallinen sääntely. Hän sanoi myös, ettei hän ole huolissaan siitä, että Whitein ystävä, Donald Trump, tulee pian olemaan presidentti eikä odottanut, että Trump häiritsee lainsäädäntöä. Enimmäkseen hän oli iloinen lopulta puhuessaan Ali Actista ja hävittäjien oikeuksista ja palkasta.

”Olen halunnut tehdä tämän vuosia”, hän sanoi lopulta tapahtuvasta lainsäädännöstä. p>