Carson Wentz pahentaa Jacksonvillen päänsärkyä Philadelphiasta

Juhlan jälkeen krapula. Koska perjantai-iltana juoksi lauantaiaamuna, poliisi pidätti neljä Jacksonville-pelaajaa yhdeksän tuntia sen jälkeen, kun he eivät maksaneet 500 000 puntaa Bill Lontoon yökerhossa. Tuskin 36 tuntia myöhemmin loput Jaguarista jäivät heikkoon päänsärkyyn, kun Philadelphia Eaglesin 24–18-vuotinen tappio jätti toiveensa, jotka odottavat ropiaa. p>

Jaguarien pukuhuoneessa sen jälkeen useimmat pelaajat halusivat niblata juustoa ja pepperoni-pizzaa kuin puhua huoneessa olevasta norsusta.Mutta päävalmentaja, Doug Marrone, oli selvästi turhautunut hänen tiiminsä käyttäytymisestä – ja heidän neljänteen peräkkäiseen tappioonsa – joka pudottaa ne 3-5: een kaudelle.

“Ilmeisesti minun viestini ei pääse läpi,” hän sanoi, vanhempiensa kanssa, jonka teini-ikäinen lapsi on juuri laskenut uudelleen. ”Ennen kuin voimme aloittaa suorituskyvyn, meidän on tarkasteltava sitä, mitä teemme kaikkina muina aikoina.”

Kun kysyttiin, oliko hän huolissaan siitä, että Barry Church, Ronnie Harrison, DJ Hayden ja Jarrod Wilson olivat osallistuneet London Reign Showklubiin, jossa VIP-pöydissä on vähintään 3 000 puntaa, ja samppanjapullot alkavat £ 450: lla, hänen vastauksensa oli vain yksi lyhyt sana: ”Kyllä”.

Muutaman metrin päässä, Eaglesin pelinrakentaja Carston Wentz kuvasi hyvin tehtyä työtä, kun hän oli heittänyt 286 telakkaa, jossa oli kolme kosketuspaikkaa ja yksi sieppaus. ”Tämä on valtava”, hän sanoi. ”On hyvä mennä bye-viikkoon vauhdilla ja tietäen, että meidän aikataulumme todellinen liha on edessämme.” Facebook Twitter Pinterest Jacksonville Jaguarsin pelinrakentaja Blake Bortles on lyönyt ensimmäisen puoliskon aikana.Valokuva: e-sportfogadas.org

Se oli kaukana klassisesta. Silti se oli aina kiehtovaa, kun Wembleyssä oli ennätyksellinen 85 870 NFL-joukko, joista useimmat tukivat ääneen Eaglesia. Ei, että heillä oli paljon piristystä jo varhain, kun ensimmäinen Wentz paisui Jaguarsin 24-kiveisen puolustusvoiman Marcell Dareuksen kohdalla ja heitti sitten kuuntelun Jalen Ramseylle endzoneen.Jotta Super Bowl -mestarit olisivat pahempia, he menettivät oikeutensa myös Lane Johnsonin takia polviongelman takia, mikä vielä pahensi heidän hyökkäyksensä.

Jaguarit eivät kuitenkaan voineet hyödyntää ja johtivat 6-3 kahden minuutin jäljellä ensimmäisellä puoliskolla, kiitos 51 ja 57-jaardin kenttätavoitteista Josh Lambolta.

Silti heillä oli hallussaan – ja saisivat pallon toisen sekunnin alussa puolet, joiden olisi pitänyt antaa heille kaksi mahdollisuutta venyttää lyijyään. Jacksonville Jaguarsin pelaajat, jotka pidätettiin Lontoossa yli maksamattomien £ 50 000 juomien laskun Lue lisää

Mutta Jaguarien kanssa on harvoin niin yksinkertaista. Ja kun he siirtyivät Eaglesin puoleen, Keenan Cole räpytti Avonte Maddoxin lyömisen jälkeen ja yhtäkkiä vauhtasi.Pian sen jälkeen Wentz löysi Dallas Goedertin 32-jaardin kosketuspaikalle, jotta Eagles 10-6 nousisi puoliksi, kun taas toinen Wendell Smallwoodin piste laajensi liigan 11 pisteen.

Eagles tiesi, että ei ohi. Loppujen lopuksi he olivat murentaneet 17 pisteen johtoon Carolina Panthersiin vain viime viikolla. Ja hitaasti, eikä täysin vakuuttavasti, Bortles sai lopulta Jaguarit liikkumaan. Ensin hän heitti 11-jaardin kosketuksen Dede Westbrookiin. Sitten kahden Bet365 pisteen muuntamisen jälkeen hän perusti Lambon toisen kenttätavoitteen saavuttamiseksi, jotta pisteet olisivat 17–15 13 minuuttia jäljellä.

Peli oli tasapainossa. Mutta jälleen Wentz tehosti – hermostuneesti johtamalla Eaglesia alas kenttään ennen kuin heittivät hänen kolmas iltapäivän kosketuksensa Zack Ertziin ja jatkoi johtoa yhdeksään.Jaguareilla oli vielä mahdollisuuksia, vaikka DJ Chark salli sen, mitä olisi pitänyt koskettaa alaspäin kädessään, mikä tarkoitti, että heidän täytyi tyytyä kentän tavoitteeseen vähentää alijäämää 24-18: een, kun jäljellä oli seitsemän minuuttia. Recap, joka on viikoittainen sähköpostiviesti toimittajien valinnoista.

Mutta kun he saivat pallon takaisin pian ennen loppua, peli jäi Bortlesin käsiin. Eikä ensimmäistä kertaa Jaguarsin uransa aikana pystynyt toimittamaan.

Sen jälkeen Eaglesin tiukka loppu Ertz ylisti joukkueensa suorituskykyä kuolemalla: ”Meillä oli kaikki syyt tekosyitä tekevän. Paljon vastoinkäymisiä, jotka eivät saa paljon unta torstai-iltana, lentävät seitsemän tuntia, menossa kokouksiin. Mutta asia tässä pukuhuoneessa on se täynnä kavereita, jotka todella rakastavat jalkapallon peliä.Kaikki rakastavat kilpailla ja pelata heidän vieressään. ”

Lontoon tämän matkan jälkeen kaikki Jaguarien pukuhuoneessa olevat voivat sanoa saman?