Ensimmäinen neljännes: Hradec menettää hieman edellisiin vuosiin verrattuna

Nähnyt kuiva tilastoista voidaan todeta, että Mountfield myös kolmannen kauden jälkeen tulossa Hradec Králové järjestetään alussa kauden kärkeen saakka, mutta hänen pisteen suoritus ensimmäisellä neljänneksellä pohjan kuuluu.

Tallenna piste voitto ja sai parhaan paikalla aivan ensimmäinen kausi ensi vuonna oli huonompi, ja tämä on totta tänä vuonna kolmas järjestyksessä.

Silti Mountfield osoittaa malttia niiden esityksiä, koska negatiivinen ero ensimmäisen ja Hradecka kauden 2013/14 tänä vuonna, viimeistään on vain kolme pistettä ja kaksi paikkaa taulukossa.

Vaikka määrä joukkueita jo pudonnut toisella liigan neljänneksellä ja Hradec tekee niin huomisen ottelun Vitkovice, muistuttaa mitä Mountfield siirtymistä kolmanteen Hradec peli derby

Vaikka mitään jääkiekkoilijoiden avaavassa neljänneksellä epäonnistui, voittaa Pardubice faneja toi tyydytystä.Oli selvää, vaikka ensimmäinen kolmas oli kilpailija, mutta kaksi muuta olivat Mountfield. Lisäksi vastustajan jäällä, jonka yleisöllä tšekkiläiset fanit ovat valmistaneet suuren ilmapiirin. Ja sulkemalla ensimmäisen neljänneksen loistavasti se muistetaan hyvää.

Paranna tiimin tuottavuutta, tämä oli Hradecin siirtoajan tunnuslause. Se on onnistunut, jopa hitaampaa ja ehkä odotettua kovempaa. Edelliseen vuoteen ja ensimmäiseen kierrokseen verrattuna, kun Hradec teki ensimmäisten 13 ottelun aikana 32 maalia, hän lisäsi tänä vuonna kuusi. Mutta myös sama määrä enemmän kuin viime vuonna.Tulos: fanit näkivät Mountfieldin ottelussa keskimäärin enemmän kuin viime vuonna.

Ennen kauden klubin johtaja Aleš Kmoníček puhui yli 5000 katsojasta Hradecissa. Viime vuonna ne olivat 4 785 tukikohdassa, viime vuonna vähemmän kuin kolmekymmentä enemmän.Tänä vuonna, mutta toistaiseksi se on vasta ensimmäisen neljänneksen, kun viisituhatta mielikuvitus täyttyy, verrattuna viime vuoden menossa taistella yli kaksisataa katsojaa tarkemmin 5031, ja tällä neljänneksellä Mountfield koti oli luultavasti kaksi suurinta syrjäytä Pullers – Pardubice ja Sparta.

4. muutokset tuottavuutta 

Varsinkin viime kausi oli hyvin selvää, että huomattava osa Hradec tavoitteita järjestetty ensimmäisen hyökkäyksen Kudrna, Mertl, Šimánek ja toinen varsin merkittävästi jäänyt. Se voisi näin tulla muutoksia, hän ehdotti kesällä lähdön Tomas Mertl, viime vuonna kaikkein tuottavimpia pelaaja joukkueen.Lisäksi klubiin osallistuivat pelaajat, joista pisteitä ja tavoitteita odotettiin, mikä vahvistettiin myös. Kun lisäät Jiří Šimánekin suhteellisen pitkän poissaolon, se perustuu siihen, että Hradec-tiimin tuottavin hyökkäys on muuttunut muualla. Se on erityisen havaittavissa Courchaine (best shooter) -pari ja Bednar (paras tallentaja) yhdessä toisen aloittelijan Ihnacakin kanssa, että ensimmäisen hyökkäyksen yksinoikeus ei ole ilmeistä. Koska Šimánek puuttuu ja usein pakotetut muutokset hyökkäysten kokoonpanossa, on vaikea arvioida tarkasti. Puolustus?Odotukset täyttyivät, Karel Pilar vahvisti sen, minkä puheeksi tammikuussa lainan, kerran jopa hallitsi Kanadan teki joukkue.

toinen kohta kielletty?

muistaa Hradecka ensimmäinen kausi? Kolmessa ensimmäisessä Mountfield Vaikka pitkittynyt menetetty, mutta loppuun mennessä tämän vuosineljänneksen voivat naarmuttaa ja sitten verrata sitä taistelussa toisesta sijasta tuli pelätty vastustaja. Tämä on päinvastoin. Kolme kertaa hänen otteluissaan hän ei päättänyt perusajanjaksolla, hän teki kolme kertaa sekunnin. Kaikissa tapauksissa se oli arvaamattomissa hyökkäyksissä, koska laajennus ei päättänyt.On ainakin kaksi näistä kolmesta kohdasta olisivat Mountfield teki täsmälleen sama kuin vuosi sitten.