Loma Las Vegasissa 2: Jagrilla on ylellisyyttä, mutta myös valmentajia

Tšekin hyökkääjä on ratkaissut tulevaisuutensa jälleen huhtikuussa ennen MM-kisaa. Ja vielä kerran, hän voisi nauttia lomastaan ​​viime vuoden kokemuksen jälkeen, Florida oli valinnut toisen kaupungin sin, Las Vegas, toista kertaa.

Jagr Ennen lähtöä käsitellään tarvittavia muodollisuuksia sponsoreiden ja ratkaista ongelmia suurten liiga Kladno he omistavat. “Minun täytyy saada muodon seuraavalle vuodelle. Jos joku haluaa kouluttaa minua, kerro siitä, “hän kirjoitti Jääkiekon Facebook-jäsenille kesäkuun alussa.Se on kautta internetin fanien 43letého veteraani tietää, mitä Jagr tekee.

Kuuluisa jääkiekkoilija tämäntyyppiseen tiedonannon ilahdutti myös “selfíčka” (mukaan Jagr osuus ilman valokuvia kuin jääkiekon ilman tavoitteita), “post, eikö?” videoita muutamassa minuutissa saavat tuhansia “Laika”.

Viime maanantaina Jágrová fanit ottivat valokuvan koripalloilija LeBron James. “Se on epätodellista kaveri, ei ole parempaa urheilija maailmassa”, sanoi Jagr, joka arvostaa kollega että se ei koskaan tiedä ja tietää mitä kuluu numeron.

“Se on vain jumala.”

Tämä kommentti on melkein pilkkaavaa Tšekin tasavallassa.Jääkiekko kansa palvoo numero 68, paljon ihmisiä – päätellen kommentit facebookových – vaikka James ei tiedä.

Ja Jagr on todella jumalallinen nyt. Hän asuu viiden tähden hotelli Wynn, jonka lasi julkisivu heijastaa illalla auringonlaskun. Yö voi ostaa noin 6000 kruunua, mutta hinta on sviitti on varustettu nelinkertainen.

ylellinen kokonaisuus tarjoaa tekemistä yötä päivää, myös etuisuuksia muodossa vilkkuu koneiden kasinot niitä, mutta facebookových kommentteja mainittu.

“Joten tässä on minun kuntosali,” kommentoi Jagr hymyilevä kuva valaistusta uima-altaasta. Eräänä iltana, “meni kappaleen” Disco, levätä harjoituskentältä. Jágra valloitti UFC-taistelijoiden taistelun. “Joka kerta kun näen sen elävänä, minulla on hanhiä.Surrealistinen kokemus. ”

Jagr tapasi myös nyrkkeilijä Mike Tyson ja vitsaili, että se palkkasi uuden Valmentaja. Itse asiassa hän itse jää jäällä paikassa Ice Arena. Hän valmistautuu kauteen, jolle hän haluaa hyökätä Stanley Cupin kanssa pantereilla.

Las Vegas on täydellinen paikka hänelle. Neon-keidas keskellä Nevadan aavikkoa antaa sen nimettömänä, ja kuuluisuuksia käytetään myös täällä. Silti Jagr pystyy ottamaan vastaan ​​”jääkiekko” lähetystyön roolin. Kaupunki on jättänyt hakemuksen NHL: lle, uusi moderni areena avautuu vuodelle, ja tähtitaivainen tsekki mainostaa uutta klubia. Tai hän vain pelaa jääkiekkoa täällä?