Sparta antautui Boleslaville ja Liberec on ensimmäinen. Litvínov ja Komet voittivat

Komeetta hyppäsi kolmannelle sijalle ja onnistui voittamaan Pardubicen 2: 0 ja vei Litvínovin, joka toimitti Karlovy Varyn yksiselitteisesti 7: 2. Kierroksen jäljellä olevat kaksintaistelut pelataan toisin sanoen. Třinec – Hradec Králové ja Vítkovice – Olomouc 20. marraskuuta ja Plzeň – Chomutov kaksi päivää myöhemmin.

Se oli erittäin villi peli Liberecissä. Jo 61 sekunnin kuluttua kotijoukkue siirtyi johtoon, kun Lenc löysi maalin edessä Hudáčekin, joka teki kahvan maalivahtille ja ripustaa. Toisessa osassa Zlín teki kuitenkin kolme maalia: tasoittaen Kubišin valtapelissä, Řezníček muutti tuloksen räjähdyksestä ja teki kohden 32:29 Cinderella mukavaan yhdistelmään. Valkoiset tiikerit eivät kuitenkaan luopuneet ja näyttivät vielä suuremman kappaleen: he tekivät kolme maalia alle kolmessa minuutissa.Voittaja osui kapteeni Jelínekiin iskulla napaan. Ensinnäkin hän onnistui pääsemään kahden maaliajohtoon eikä myöskään heilahtunut, kun hän vähensi Kovačevičia 2: 1 ja sitten Flekin 3: 2: een. Viimeinen rauha antoi kotimaisille numeerisia etuja. Toisen jakson lopussa he käyttivät Petružálekia ja veteraani Hübliä. Siitä lähtien Karlovy Vary ei ole pystynyt tarttumaan kiinni ja lopulta jättänyt häiriön. Ja niin ei ole yllättävää, että joukkue, joka onnistui lyömään ensin, vie voiton. Kotimaan miehet päättivät kello 30:17, nimittäin Malec, joka ampui sinistä.Kuitenkin paljon työtä hänen kumppaninsa Mueller, joka oli aiemmin purkautunut kulmasta, asetti tauon, jonka päätyttyä maaliin. Kun Zaťovič lisäsi toisen maalin toisen osan lopussa, se oli selvästi selvää.

Se oli hinaaja Prahan O2-areenalla, kun joku muu oli vastuussa, mutta illan päähenkilö oli Boleslavin hyökkääjä Michal Vondrka, joka teki hattutempun. Ensin hän avasi voimapelituloksen ensimmäisellä jaksolla ampumalla tarkalleen renkaasta, sitten teki voitetun maalin suhteessa 4: 3 kolme minuuttia ennen loppua ja päätti lopulta voimapelin lopussa Sparta.