Alexander Bukharov löysi tavan puhua uudestaan ​​itsestään

Alexander Bukharov löysi tavan puhua uudestaan ​​itsestään. Valitettavasti ei heidän jalkapallon menestys.

Päivänä, jolloin siirtoikkunat suljettiin, Zenit St. Petersburg -kävely yritti lentää Pietarista Kazaniin. Mutta kuten vastustajan tavoitteen voittamisessa, se osoittautui ongelmaksi. Ilmeisesti ennen lentoa Aleksanter Bukharov katsoi hyvin rintaansa, jotta hän voisi nukkua lennon aikana, mutta hän oli hieman ylittänyt annoksen. Tämän seurauksena Bukharov kokoontui vaikuttavaan rikokseen: hän pyyhki ulos savukkeensa palatsista, teki melua murtuneesta lasista, pesti lentoaseman tarjoilijat ja ilmaisi hirveästi suhteessa saapuneisiin lainvalvontaviranomaisiin. Vastineeksi hän maksoi tuhannen ruplaan sakon, kun hän oli julkisessa paikassa päihtyneenä, vietti yön poliisiasemalla ja siitä tuli monien mateiden sankari. Eri jalkapalloilijat reagoivat eri tavalla.

Sukunimi velvoittaa entisen Zenitin puolustajan Alexey Igoninin: ”En näe mitään uutta tässä tilanteessa. Monet jalkapalloilijat ovat nähneet alkoholijuomia ennen, mutta suurelta osin he eivät olleet niin hirvittäviä. En näe mitään syytä ottaa sanktioita vastaan. Meillä kaikilla on viikonloppu, ja meillä on oikeus käyttää niitä, kuten me itse haluamme, ei töissä. Ja se, että Bukharov ylitti hieman sallitun, on toinen keskustelu. Tämä tilanne ei varmasti paranna klubin mainetta. ”

Saksan Zoninin kunniakas Neuvostoliiton valmentaja: ”Mitä siis, että hänellä oli vapaapäivä? Urheilijan, joka suhtautuu vakavasti hänen työhönsä, on noudatettava hallitusta, jopa lomalla, puhumattakaan viikonlopusta. Ja hän lisäksi soittaa kuin kori, joten rakastaa myös murehtia? En antanut anteeksi tällaista väärinkäytöstä aikani aikana, mutta valmentajan olisi oltava diplomaattinen. Sinulla ei ole aavistustakaan siitä, millaiset ongelmat järjestelmän kanssa olivat tunnettuja Neuvostoliiton pelaajia. “