Ensimmäisen puoliskon aikana saattoi tuntua

Manchester City -kausi päättyi Liverpoolin kanssa. Inertiaryhmä saavuttaa Premier League -mestaruuden, joka varmasti antaa neljän kierroksen loppuun – tulos on vaikuttava, mutta ei ilmiömäinen. Sen puolustamiseksi ainutlaatuisuutensa Euroopassa kaupunki ei onnistunut ironiaa englantilaisklubia vastaan, joka aiheutti Pepin ensimmäisen tappion Pepille.

Jo ennen Enfieldin neljännesvuosittaista peliä monet sopivat, että partiolaiset olivat epämiellyttävä vastustaja Citylle, joka oli tottunut omistamaan palloa eikä pitänyt suurta painetta. “Liverpool” todella lyö Pepin tiimin heikkoihin kohtiin, mutta samalla Guardiola itse ei pystynyt ennakoimaan tätä tai työskentelemään vastauksen virheiden parissa.

Ensimmäisen puoliskon aikana saattoi tuntua, että vieraiden joustavat puolustajat olivat taipuvaisia, ja näimme jotain viime vuoden Barca-paluun ranskalaisia ​​vastaan. Tämä ei tapahtunut, ja lisäksi “City” jo kolmas rivi peräkkäin paljasti kaikki sen puutteet, joita ei havaittu kauden ensimmäisellä puolella.

Liverpool kärsi kaupungin hyökkäyksestä, joka meni all-iniin ja meni taukoon ja menetti vain yhden tavoitteen. Kyllä, pisteet olisivat voineet olla suurempia, jos se ei olisi oikeudellisen prikaatin piilevä likinäköisyys, mutta se ei ollut ratkaiseva rooli, mutta miten peli muuttui toisella puoliskolla ja miten se lähti Guardiolalle.

Uskomalla omaan erehtymättömyyteen ja samalla hidastumiseen “City” astui samaan rakeeseen kuin Manchesterin derbi, joka oli kiertynyt Mestarien liigan otteluiden välillä. Viikko sitten “kaupunkilaiset” joutuivat Kloppin gegenpressin alle, ja nyt hän oli epäonnistunut toisella puoliskolla, kun ensimmäinen oli ylivoimainen etu.

Etihadin fanit näkivät saman asian muutama päivä sitten: ottelun ensimmäisellä puoliskolla Unitedia vastaan ​​City tuhosi vastustajan ja olisi voinut saada kaksi, mutta neljä. Tauon jälkeen Alexisin ja Pogban blitzkrieg, joka kruunattiin Smallingin tervehdyksistä, hämmästeli tulevaa mestaria ja estää häntä ottamasta juhlia pahimpien vihollistensa edessä.

Itseluottamus “City” ja Guardiola – toinen suuri synti sen jälkeen, kun kyky sopeutua olosuhteisiin. Sekä tämä että toinen toivat käskyn “Liverpoolin” vastakohtana. Katalaani raivosi niin kovasti, koska Sanaé ei ollut laskenut tavoitetta, että hän ansaitsi hänen poistonsa ja jäi hetkeksi, jolloin Manchester menetti pelin säikeet. Äänenvoimakkuuden väheneminen isäntien pelissä oli väistämätöntä – turbo kiihdytyksellä on mahdotonta kiirehtiä koko pelin ajan. Mutta Pep tunteiden tunteessa ei tuntenut tilannetta, ja Salahin tavoitteen jälkeen kaikki oli jo päätetty.