Kaksi pääkaupungin derbiaa, skandaali Pietarissa

Luottamusmatka

“Krasnodar” jatkaa vain ilahduttamista faneilleen ja herättää optimismia. Väsyttävän ottelun jälkeen Porton kanssa Mestarien liigassa ajateltiin, että heidän olisi vaikea lähteä pois Tambovin kanssa, mutta sitä ei ollut siellä. “Härkäjen” itsevarma ja vaivaton voitto erittäin laadukkaalla pelillä. Saatuaan toisen voiton mestaruudessa peräkkäin ”Krasnodar” siirtyi yhden pisteen lähemmäksi johtavaa “Zenithiä” ja voimme sanoa varmasti, että menin enemmän kuin hyvällä tuulella ensimmäiseen otteluun Olympiacosin kanssa.

Kaksi pääkaupungin derbiaa, skandaali Pietarissa, Seminin upea vuosipäivä

Toisaalta Orenburg laajensi sarjaansa ilman voittoja kolmeen otteluun ja putosi 14. sijalle. Ottelun jälkeen joukkueen mentori Alexander Grigoryan oli hämmentynyt: ”Miksi helvetissä korvaavat pelaajat eivät vahvistaneet joukkueen peliä?” Hän kysyi.

Kiertoskandaali

48 468 katsojaa katseli Zenit-Akhmat-ottelua Gazprom-areenalla, mutta ei nähnyt maalia. Pikemminkin he näkivät. Peräti kaksi, mutta niitä ei laskettu. Se on virhe. Niistä on sanottu ja kerrottu niin paljon, että emme syventyisi jälleen kerran yksityiskohtiin. Jokainen pysyy omalla mielipiteellään. Mutta se, että kokouksen erotuomari Alexey Matyunin ei selvinnyt pelistä, on totta. Hän itse myönsi, että Rigonin tekemä pallo oli puhdas ja se oli laskettava.

Kaksi pääkaupungin derbiaa, skandaali Pietarissa, Seminin upea vuosipäivä

Seurauksena Zenit menetti tärkeimmät kaksi pistettä ja pelin jälkeen syytti erotuomarin kaikesta. Ilmaisuissa mentori Sergey Semak ja eteenpäin suuntautunut Artem Dziuba eivät olleet ujoja. Sitten ensimmäisten joutui sitten anteeksi tunteistaan ​​ja käytöksestään. Tästä huolimatta molemmat joutuvat rangaistamaan oikeudenmenetykseen asti. Lausunnot ”Tällainen tuomio on sääli. Tuomari on ottelun sankari ”ja” Älä puhu näiden vuohien kanssa ”voi maksaa Zenithistä. FTC käsittelee tätä kysymystä lähitulevaisuudessa.

Ja “Akhmat” on tietysti tyytyväinen. Tasapeli mestarin ja mestaruuden johtajan kanssa, ja jopa pelaaminen samanaikaisesti seitsemännestä minuutista vähemmistössä, on erittäin merkittävä tulos. Grozny-joukkueet eivät tietenkään ole täysin tyytyväisiä tuomaristoon leirillä, mutta ne ovat enemmän kuin tasapeli ja piste.