Kaksi pääkaupungin derbiaa, skandaali Pietarissa

Kierroksen avauspelissä ”Orenburg” ja “Sochi” saivat yhden pisteen. Kun otetaan huomioon joukkueiden turnausasema, heillä on nyt jokainen pisteen arvoinen kulta, mutta kahden ulkopuolisen tapaamisessa tietysti kaikki halusivat enemmän. Huomaa, että yleensä tasapeli oli kohtuullinen tulos ottelusta, mutta se ei tyydyttänyt kumpaakaan puolta.

Vladimir Fedotovin ja Alexander Tochilinin joukkueet kulkevat edelleen ilman voittoja. Orenburgilla on vain kaksi tasapeliä ja viimeinen paikka, Sotšilla kolme tasapeliä ja viimeinen paikka. Korostamme myös, että vain tässä pelissä Sotši-joukkue vaivautui pistämään ensimmäistä kertaa palloaan RPL: ​​ssä. Ja tämä on kuudes kierros! Ellei vain nämä eteläiset ole tyytyväisiä.

Kiertue kunnia

Ennen ottelua “Ural” – “Neuvostoliiton siipi”, Ural Airlinesin miehistö kunnioitti Airbus 312 -konetta, joka pelasti sankarillisesti ihmisten hengen laskeutuessaan suoraan pellolle. Lentokoneen lentäjä Damir Yusupov iski pallon ensin, ja stadioni tervehti sankareita seisovalla ovaatiolla.

Kaksi pääkaupungin derbiaa, skandaali Pietarissa, Seminin upea vuosipäivä

Jalkapallon osalta se ei antanut iloa paikallisille faneille. Ural hävisi yllättäen räikeästi Jekaterinburgin kaupungin päivänä. Onnistuneen aloituksen jälkeen Dmitry Parfyonov -joukkueella on jo neljä ottelua häviävä putki vastuussaan, sillä se on saanut vain yhden pisteen näissä otteluissa. Tästä huolimatta klubi vakuutti, että he eivät harkineet päävalmentajan erottamista ja luottavat häneen täysin.

Erillinen rivi on huomioitava kauden alun pääaukon, Alexander Sobolevin, seuraava tavoite. 22-vuotias hyökkääjä on viidennen kerran tällä kaudella järkyttynyt vastustajiensa maalivahtia ja jatkaa maalintekijöiden kärjessä yksin. Mutta hänen joukkueensa – “Wings of the Soviets” – lopulta pystyi keskeyttämään epäonnistumisten sarjan ja voitti ensimmäisen voiton neljän peräkkäisen tappion jälkeen.