Kesäinen siirtoikkuna suljettu – mutta vain Englannissa

Kesäinen siirtoikkuna suljettu – mutta vain Englannissa. Eurooppa jatkaa tarvittavien ja ei kovin tarpeellisten toimijoiden vaihtoa. Puhutaan niistä, jotka muistuttavat itseään otsikoissa päivittäin.

1. Neymar (PSG). Intressitahot: Barcelona, ​​Real Madrid, Juventus

Tärkein sesongin ulkopuolinen siirto-saaga jatkuu. Neymar ei halua pysyä PSG: ssä, klubi ei myöskään tarvitse häntä sellaisella asenteella, mutta kysymys on, haluavatko pariisilaiset palauttaa brasilialaiselle käytetyn rahan. Sillä välin Brasilian supertähti muistuttaa edelleen itsestään, mutta ei urheiluhyökkäyksillä, vaan skandaaleilla. Ensisijainen vaihtoehto on palata Kataloniaan, mutta myös Madrid tekee – ja mikä tärkeintä, Espanjaan.

Katalaanit ovat jo yrittäneet allekirjoittaa entisen pelaajansa, mutta ranskalaiset haluavat saada häneltä vähintään 222 miljoonaa euroa – yleensä saman summan, jonka he maksoivat hänelle. Ongelmana on, että vuonna 2019 Neymar loukkaantui, sellainen raha ei enää ole sen arvoinen.

Äskettäin Juventus on liittynyt taisteluun Neymarin puolesta. Hän on valmis tarjoamaan 27-vuotiaalle brasilialaiselle Paulo Dybalille ja maksamaan lisämaksun. Vaikuttaa siltä, ​​että Neymar ei vastusta Cristiano Ronaldon kanssa pelaamista.

Tilastot PSG: ssä:
Ottelut: 58
Tavoitteet: 51
Palkinnot: 5

2. Paulo Dybala (Juventus). Kiinnostunut: PSG

Viisi korkean profiilin siirtoa, jotka voivat silti tapahtua kesäkaudella

Klubi ei todellakaan tarvitse Juve-tähtiä Paulo Dybalaa, mutta hän ei silti voi siirtyä muihin joukkueisiin. Manchester Unitedillä oli mahdollisuus, mutta epäonnistui. Tottenham Hotspurilla oli mahdollisuus – se ei toiminut.

Yksi toivoa on edelleen – PSG, joka on valmis maksamaan argentiinalaiselle 11 miljoonaa puntaa vuodessa.
Toistaiseksi voidaan vain arvata, missä hyökkääjä on alkusyksystä.

Tilastot Juventuksessa:
Ottelut: 182
Tavoitteet: 78
Palkinnot: 9

3. Mauro Icardi (”Inter”). Kiinnostuneet: Napoli, Juventus

Viisi korkean profiilin siirtoa, jotka voivat silti tapahtua kesäkaudella

Toinen erinomainen hyökkääjä Argentiinasta, jota klubi ei todellakaan tarvitse. Mauro Icardi ei selvästikään kuulu Antonio Conten suunnitelmiin huolimatta siitä, että hän oli joukkueen paras maalintekijä neljä vuotta.