Liverpoolin Fekirin lisäksi on huhuttu

Liverpoolin Fekirin lisäksi on huhuttu, että heillä on näkymät Baijeriin ja Chelseaan, mikä tarkoittaa, että lähitulevaisuudessa näemme uuden sarjan saamaa nimeltä Fekir lähtee Lionista.

Jean-Claire TODIBO

5 pelaajaa, jotka voivat vahvistaa Liverpoolia tammikuussa

Nykyinen klubi: Toulouse
Ikä: 19 vuotta
Leikkipaikka: keskellä taaksepäin

Tiedot Liverpoolin kiinnostuksesta nuoreen, mutta uskomattoman lupaavaan, Toulousen puolustaja Jean-Clair Todiboon ilmestyi viime vuoden marraskuussa. On mahdollista, että Jurgen Klopp haluaa jo tammikuussa lisätä Joel Matipin ja Joe Gomezin loukkaantumisten vuoksi henkilöstön valinnan vaihteluita joukkueen puolustuskeskuksessa.

Todibolle sinun on todennäköisesti taisteltava, koska tiedotusvälineiden mukaan Barcelonassa ja Juventuksessa on näkemyksiä lahjakkuudesta, mutta Toulousella ei todennäköisesti ole vakavia ongelmia siirtymisneuvotteluissa. Tosiasia on, että Todon sopimus päättyy kesällä tänä vuonna, ja Jean-Claire ei ole kiirettä allekirjoittamaan uutta sopimusta. Tämä pakottaa Toulousen pakottamaan aktiivisesti tarjouksensa saadakseen ainakin jonkin verran korvausta sen pelaajasta.

Jos Klopp tarvitsee selkärankaa tänä talvena, Todibon ehdokkuus on ehkä mielenkiintoisin markkinoilla. Lisäksi Ranskan huhujen mukaan Toulouse on valmis osallistumaan tammikuussa lahjakkuuksiinsa 3 miljoonan euron naurettavaksi.

Marcos LIORENTE

5 pelaajaa, jotka voivat vahvistaa Liverpoolia tammikuussa

Nykyinen klubi: Real
Ikä: 23 vuotta
Pelin sijainti: puolustava keskikenttäpelaaja

Alavesille vuokratun suuren kauden 2016/17 jälkeen Marcos Llorente palasi Real Madridiin, mutta ei saanut kauan odotettua vankkaa paikkaa Madridin joukkueen ensimmäisessä joukkueessa. Viime kaudella Llorente toimi varamiehenä, joka pysyi hänen kanssaan ennen kuin hän liittyi Santiago Solarin klubiin, jossa Marcos alkoi olla melko vakaa alussa.