Manolas ei hukkunut venäläiseen jalkapalloon

Kyllä, tämä merkintä tulisi leikata.

La hazaña de la Roma será recordada durante paljono tiempo. Ranskalainen luokka, joka on mahdottomampi, jos se on ranskalainen

Hei Celine Dion, joka juhli 50-vuotispäiväänsä maaliskuussa.

Manolas ei hukkunut venäläiseen jalkapalloon, vaikka viime kesänä hän voisi ottaa yhteyttä Zenit Roberto Manciniin. Luulet luultavasti, kuinka Riquelmeen perillinen ja entinen roomalaisen joukkueen pelaaja upposi Pietariin pohjaan.

Vaikka Barcelonan särkynyt fanit ympäri maailmaa uivat kyynelissä ja murskasivat televisiota improvisoiduilla esineillä, Italian pääkaupunki syöksyi jalkapallon ekstaasiin.

Rooman 60-vuotias presidentti James Pallotta hehkui positiivisesti ja heilautui Piazza del Popolon suihkulähteeseen.

Silminnäkijät kuvaivat tämän sukelluksen (osoittautui paljon paremmaksi kuin Firenzen peli) ja panivat voimakkaan ääniraidan “Malibun hengenpelastajilta”. Siellä olisi lähetettävä Pamela Anderson punaisella bikinillä.

Yv: n!

Tänä iltana vanhan Rooman stadionilla oli hyvin meluisa. Ensimmäistä kertaa 34 vuoden aikana keltaiset punaiset olivat päässeet 1/2 Mestarien liigan finaaliin. Vuoden 1983/84 kaudella tätä turnausta kutsuttiin myös eurooppalaiseksi Cupiksi, ja Roma pääsi finaaliin ja menetti Liverpooliin rangaistuspotkukilpailussa.

Ehkä toista?

“Susien” fanit eilen eivät uskonut niihin kohdistuneen onnen – lasten ja seisovien lasten urheilijat huusivat. Kommentaattorit rullattivat pöydän alla ja rikkovat toisiaan halailevia ääniä.

Ja 33 kilometrin päässä “Stadio Olimpicosta” ihmiset kävivät ja lauloivat koko yön.

Luonnollisesti lämpö perustettiin roomalaisen klubin pukuhuoneeseen, jossa hän katsoi Francesco Totin onnittelut. Legendaarinen jalkapalloilija päätti pelata uransa, mutta millainen “susi” tusa ilman keisaria.