Mieluummin poistua tieltä, jotta ei vahingoittuisi

Ashley nuori
5 vuotta sitten Ashley Young oli yksi halutuimmista eristä sukellusvenemessuilla. Keskikenttäpelaaja meni Manchester Unitediin. Old Traffordissa 30-vuotias englantilainen sai maineen maan pää “sukeltajana”. Voimme sanoa, että simuloinnista on tullut tämän nopeajalkaisen keskikenttäpelaajan tunnusmerkki. Nyt Young on vähän asettunut (van Gaalin ansiosta hän on myös opetuslapsi), mutta ennen liittymistään hollantilaiseen valmentajaan Ashley “lensi” melkein jokaisessa ottelussa hankkiensa vankan filmografian: “Sukella kova”, “Lasku alas”, “Sukellus” vain kerran. ” Yangin kykyjen ja veteen hyppääjien faneissa sekä itse Supermanissa. Youngin ainoa miinus “sukeltajana” on, että monet hänen jalkapallojoukkuekaveristaan ​​eivät pidä hänen riippuvuuksistaan, soittaen Ashley SimulYANGille. Kateus on luonnollinen prosessi urheilumaailmassa.

Gareth Paali
Welshman-simulaatiotekniikassa on kaksi pääpostuaalia: litistää vatsassa ja taivuttaa jalat pakaraan. Tämän tyyppiset putoukset näyttävät lievästi sanoen, etteivät ne ole täysin luonnollisia, mutta erittäin näyttäviä. Bail laski taitonsa sukeltajaksi pelaajana Lontoon Tottenham Hotspurissa. Kaudella 2012/2013 – vuotta ennen muuttoa Espanjan pääkaupunkiin – Gareth sai seitsemän keltaista korttia usein tapahtuvista (useimmissa tapauksissa kohtuuttomista) putouksistaan. Kuten kävi ilmi, Bale vain huolehti tärkeimmistä varoistaan ​​- jalkoistaan.

″ … – En koskaan tarkoituksellisesti “sukella”. Mieluummin poistua tieltä, jotta ei vahingoittuisi ”, Bale myönsi. … ″
Muutettuaan Real Madridiin walesilainen jatkoi elämäasemansa pitämistä. Totta, kiusaus pudota kuvaa on saanut taitavampia piirteitä. Onneksi yksi parhaista opettajista on Cristiano Ronaldo.

neymar
Ja jälleen palaamme Barcelonan veljeyteen. Poistimme tarkoituksella useita “blaugrana” -tapahtumia luokittelukilpailusta. Luis Suarezin riippuvuudet tunnetaan koko maailmalle, samoin kuin muuten Sergio Busquetsin näyttelutaitoista, joka tarttuu kasvonsa ensimmäisessä tilaisuudessa.