Miksi Ronaldo on jo parempi kuin Shevchenko

Verrataan parhaiden pelaajien suorituskykyä heidän debyyttikaudensa Italiassa.

Miksi Ronaldo on jo parempi kuin Shevchenko, Maradona ja muut legendat siirron sarjasta Cristiano Ronaldo Real Madridista Juventukseen oli tietysti äänekkäin viime kesän ikkunassa. Riippumatta siitä, oliko se portugalilainen, joka ei tule nuoremmaksi vuodesta toiseen, edelleen yksi vahvimmista aktiivisista toimijoista maailmassa. Ilmeisesti Ronaldo pyrkii uransa loppuun saakka varmistamaan, että tätä suuntausta kunnioitetaan kiistatta.

Monet analyytikot ja asiantuntijat ennustivat, että Italiassa Ronaldo ei osaa osoittaa hämmästyttävää suorituskykyään, jota hän opetti kaikille Espanjassa. He sanovat, että Apenniinien jalkapallo on puolustuskykyisempi ja kilpailijat kohtaavat Cristianon kovemmin, jota hän käytti Pyreneillä. Kausi ensimmäisen puoliskon jälkeen näyttää kuitenkin siltä, ​​että portugalilaiset pystyvät saavuttamaan melko tutut koko vuoden kausi.

Tällä hetkellä Ronaldoilla on 14 tavoitetta, jotka hän vietti 19 Serie A.: n taistelussa, ja portugalilaiset tulivat turnauksen päiväntasaajalle ainoana johtajana pommituskilpailussa. Samaan aikaan Cristiano teki enemmän etäisyyttä keskellä kuin monet muut pelaajat, jotka myöhemmin tulivat Serie A-legendeiksi samana ajanjaksona heidän debyyttikaudensa Italiassa.

Katsotaan vertailla?

Marco VAN BASTEN – 1 tavoite

Van Basten muutti Italiaan vuonna 1987. Hän katsoi häntä Ajaxissa ja onnistui saamaan Milanon. Marco ei avannut avoimesti Marco Serie A -kaudella. Ensimmäisellä kierroksella maalintekijä pystyi erottamaan itsensä vain yhdellä päämäärällä, jonka jälkeen hän putosi pois pelistä pitkään nilkan vahingoittumisen vuoksi.

Miksi Ronaldo on parempi kuin Shevchenko, Maradona ja muut Serie A-legendat

Palattuaan kenttään van Basten kykeni toisella puoliskolla erottamaan kaksi muuta maalia, joista yksi johti Napolin maaliin (3: 2) periaatteessa, koska Rossoneri Neapolitans taistelivat kultaansa kauden aikana . Tämän seurauksena Milanosta tuli mestari, ja van Basten 11 ottelussa sai 3 maalia.