Mitä tapahtuu Ukrainan jalkapalloille

Mutta Neymar on erillään, tarkemmin sanottuna, hänen masokistiset taipumuksensa, jotka ilmenevät “sukelluksista”. Jo ennen siirtymistään Kataloniaan, koko Eurooppa tiesi: Neymar oli siisti jalkapalloilija, mutta myös viileä simulaattori. Pienimmässä kosketuksessa sen kapea massa lentää niin korkealle, että laskeutumisen jälkeen se pelkää hänen terveyttään.

Cristiano Ronaldo
Real Madridin päätähti rakastaa aina ja kaikkialla johtavia rooleja. Emme häiritse Cristiano Ronaldoa ja huippuosaamistamme. Tietenkin, iän myötä portugalilaiset teeskentelevät vähemmän, mutta entiset “ansioitunsa” ahdistavat häntä eläkkeelle asti. 18-vuotias poika Ronaldo “sukelsi” usein siihen, mihin Manchester Unitedin fanit pitivät nousevaa tähteä. Alex Fergusson piti toistuvasti selittäviä keskusteluja lahjakkaan nuoren miehen kanssa, mikä auttoi vähentämään simuloituja tilanteita. Joillekin Ronaldo on kuitenkin paras pelaaja maailmassa, ja väärinkäyttäjiinsä hän on “sirupuoli” ja “tyttö nimeltä Kristinka”.

Kaikesta huolimatta Cristiano Ronaldo on aikamme upea jalkapalloilija. Monille nuorille jalkapalloilijoille hän on esimerkki seuraajastaan. CriRo on inspiraatio koko hyvien jalkapalloilijoiden sukupolvelle, mutta monet heistä ovat samoja simulaattoreita kuin portugalilaiset 13 vuotta sitten.

Painajainen todellisuudessa.
Dmitry Voloshin – harhaanjohtavasta vaikutelmasta UPL: n edistymisestä, jonka asema on itse asiassa masentava.

Dnepri teki keväällä 2015 läpimurron, päästäkseen Europa-liigaan finaaliin ja häviäen siellä Sevillaan katkerassa taistelussa. Mestarien liigan tämän kauden ryhmäkierroksen tulosten mukaan Kiev Dynamo pääsi 1/8-finaaliin ensimmäistä kertaa 17 vuodessa. Shakhtar pääsi myös Europa League 1/8-finaaliin, voittaen Schalken 3-0. Voit muistaa ”Dawn”, joka pysähtyi askelta ennen toiseksi arvostetuimman Euroopan turnauksen ryhmävaihetta. Vaikuttaa siltä, ​​että Ukrainan jalkapallo etenee tasaisesti, mutta tämä on vasta ensimmäinen harhaanjohtava vaikutelma.