Sama vuosi oli surullisin joulupukin historiassa

Amatöörikuppi niin monta vuotta on jo tullut tylsää, joten vuoden 2012 arvonnalla ei ollut edes mahdollista kerätä täysimääräistä hakemusta. Järjestäjät ehdottivat kohtuudella, että oli aika supistaa penkkiä, mikä tehtiin.

Sama vuosi oli surullisin joulupukin historiassa. Klubilla ei ollut rahoittajaa, ja siksi noin 20 tuhannen euron velka teki klubin konkurssiin. Lapin joukkueen kesti kaksi vuodenaikaa, kuten Phoenix, nousi tuhkasta ja palasi kolmanteen divisioonaan. Jotta ymmärretään mittakaavan menestys, on tarpeen kuunnella paikallista kommentaattoria ja hänen reaktiota Jakko Paavilaisen tavoitteeseen, joka nosti Joulupukin listalla.

″ … ”Vuonna 2012 julistettiin konkurssiin, mutta nyt olemme taas palanneet! Meillä on iso nimi – haluamme nyt suuren tarinan! Kuinka tätä tapahtumaa vietettiin? Suomeksi: menemme saunassa, sitten uimme jääkylmässä vedessä, sitten syömme ja pidä hauskaa! ”, Ethelainen kommentoi pääsyä kolmanteen jakoon …. ″

Epätavallinen klubi ei voinut tehdä ilman epätavallista tarinaa. Vuonna 2009 Joulupukin johto päätti luopua luonnollisesta nurmikosta, jota on hyvin vaikea elää tällaisilla leveysasteilla, ja varustaa kotiareena keinotekoisella matolla – kolmas sukupolvi, lämmityksellä – kaiken kauneuden. Pinnoitteen vaihtamisprosessi eteni melko nopeassa tahdissa, kun yhtäkkiä työ tuli lopettaa välittömästi: kaivinkoneet löysivät toisen maailmansodan jälkeen saksalaisen tykistökuoren! Onneksi 105 mm: n typerys ei vahingoittanut muita ja hävisi onnistuneesti – Lapin ilmapuolustusrykmentin hävittäjät selvisivät loistavasti tehtävästä.

Kausi 2015 Suomessa päättyi äskettäin – lokakuussa. Tulosten mukaan ”Joulupukki” sai 7. sijan – joukkueen paras tulos paitsi fantastinen mestaruuskilpailu viisi vuotta sitten. Sitten nöyrä joukkue onnistui voittamaan jaon ja kokeilemaan onneaan ylennystaisteluissa, jossa “Joulupukki” hävisi HIFK: lle ja “Ilvesille”.