Todellisuudet ovat valitettavasti valitettavia

Todellisuudet ovat valitettavasti valitettavia. Eurooppaa yllättänyt Dnipro ei nyt maksa palkkaa pelaajille ja on menettänyt melkein kaikki keskeiset esiintyjät, jotka ovat menestyneet viime keväänä. Erityisen skandaalimainen oli Ukrainan joukkueen hyökkääjän Jevgeni Seleznevin siirtyminen Kubaniin. Mutta on tärkeämpää, että hän ruokkii perhettään eikä kuule pettämisestä muuton takia Premier League -sarjaan. Vaikka pian monet Eugene-pelaajat voivat seurata Jevgenian esimerkkiä. Huhmien mukaan klubin presidentti Igor Kolomoisky ei aio jatkaa sen rahoitusta.

Dynamo hävisi kaikessa suhteessa Mestarien liigan Manchester Cityn 1/8-finaalien ensimmäisessä ottelussa osoittaen ehdotonta avuttomuutta. Shakhtar ei edes ajattele palaamista Mestarien liigan puolivälierissä, missä hän pelasi äskettäin Mkhitaryanin, Willianin, Fernandinhon ja Douglas Costan kanssa. Pitmen toimii edelleen markkinoilla hyvin, myymällä Alex Teixeiraa kiinalaiselle Jiangxi Suninille 50 miljoonalla eurolla talvella, mutta emme puhu luettelon vahvistamisesta. Todennäköisesti kesällä klubi jättää Mircea Lucescun, jonka kanssa Donetskin klubi on ollut yhteydessä viimeisen vuosikymmenen aikana.

Ja tämä on vain jäävuoren huippu. Suurin ongelma on se, että UPL-seuroissa alkavat katoavat massat. Kryvbass ja Kiovan Arsenal, jotka olivat jo pitkään unohdukseen unohdettuja, kuten kävi ilmi, olivat vasta ensimmäisiä nieluita. Zaporizhzhya Metallurg juhli keväällä 2015 80-vuotisjuhliaan, ja jo saman vuoden lokakuussa tuli virallisesti tiedossa klubin rahoituksen lopettaminen. Parhaat pelaajat jättivät joukkueen, valmentajat pakotettiin käyttämään nuoria, jotka luonnollisesti häpäisivät leimaamalla tappioita. Kaksi viimeistä ottelua joukkueen historiassa päättyivät tuloksilla 1: 9 ja 0: 6. Joulukuussa klubin selvitystila alkoi, ja vuoden 2016 alussa myös sen virallinen verkkosivusto lakkasi olemasta.
Jo ennen kauden alkua, Donetsk Metallurg kohtasi rahoitusongelmia, ja klubi päätettiin yhdistää Dneprodzerzhinsky Steeliin, joka oli juuri noussut ensimmäisestä liigasta, joka pelaa nyt UPL: ssä.