Toinen erinomainen hyökkääjä Argentiinasta

Toinen erinomainen hyökkääjä Argentiinasta, jota klubi ei todellakaan tarvitse. Mauro Icardi ei selvästikään kuulu Antonio Conten suunnitelmiin huolimatta siitä, että hän oli joukkueen paras maalintekijä neljä vuotta.

Ongelma on lukuisat skandaalit, jotka ovat pilalleet argentiinalaisen maineen. Kuitenkin on huhuja, että he eivät välitä Juventuksesta ja Napolista.

Interin tilastot:
Ottelut: 219
Tavoitteet: 124
Palkinnot: 0

4. James Rodriguez (Real Madrid). Kiinnostunut: Atletico, Napoli

Viisi korkean profiilin siirtoa, jotka voivat silti tapahtua kesäkaudella

James Rodriguez palasi Real Madridiin kahden vuoden kuluttua Baijerista. Hän toivoi saksalaisten jättävän hänet hyväkseen, mutta niin ei tapahtunut. “Oikea” on Kolumbiassa, ilmeisesti ei ole kiinnostunut ja antaa vain mielellään antaa sen muille.

Kolumbialainen näytelmäkirjailija on edelleen mielenkiintoinen Napoli ja Atlético. Italialaiset ovat erityisen motivoituneita, mutta on vaikea sanoa, onko heillä tarpeeksi rahaa.

“Real” -tilastot
Ottelut: 111
Tavoitteet: 36
Palkinnot: 7

5. Christian Eriksen (Tottenham Hotspur). Intressitahot: Real Madrid, Atletico

Viisi korkean profiilin siirtoa, jotka voivat silti tapahtua kesäkaudella

”Tottenham Hotspur” on vahvistunut melko hyvin, mutta Ericksenin kaltaisten tähtien menetykset kärsivät häntä edelleen. Äskettäin Dane on tehnyt aloitteen, ilmoittaen kaikille, että hän ei halua näyttää itseään uudessa liigassa. Erityisen kiinnostunut hänestä on Espanja, jossa rahaa valmistelevat Real ja Atlético. Tässä vaiheessa on kuitenkin vaikea ennustaa tämän saagan lopputulosta.

Sillä välin “Tottenham Hotspur” tarjoaa pelaajalle 2,5-kertaisen palkankorotuksen – 80 – 200 tuhatta puntaa viikossa, jotta tappio ei tule ensi kesänä. On syytä ajatella …

Tietenkin, kiertue kyltin ”Spartak” – CSKA kanssa voi olla vain mielenkiintoista. Mutta jopa ilman pää Moskovan derbyä, jota kutsutaan ”Kaikkien Venäjän derbiksi”, oli paljon mielenkiintoisia asioita. Mitkä ovat erotuomarivirheet ottelussa “Zenith” – “Akhmat”, sekä yhdessä pääkaupungin derbissä. Kaikki yksityiskohdat ovat alla.