Nymburk odottaa ensi-iltaa uudella eurooppalaisella kilpailulla, hän haastaa Slovenian mestari

Tsekin mestari Celjessä, Slovenia yrittää vahvistaa erittäin hyvä alku kauden, kun VTB liitto voitti kaikki neljä kotiottelut ja hävisi vain Kazanissa. Lisäksi hän esittelee komean koripallon.

Mutta hän ei odota helppoa tehtävää Tajfunia vastaan. Hän kutsuu toimivan slovenialaisen mestarin. Šentjurin voitto oli hyvin yllättävää, mutta äskettäinen voitto Superpoharissa 72:60 yli Krka Novo Mesto vahvisti, että se ei ollut sattumaa. Toisaalta, taifuuni epäonnistunut alkua Adrianmeren liigan, jossa seitsemän ottelunsa voittanut vain kaksi, mutta häneltä puuttuu pelaamista mukavuutta.

Tämä on joukkue koostuu pääasiassa kotimaisia ​​pelaajia, suurin tähti on Sandi Čebular, joka edusti vuonna 2007 Euroopan mestaruuskilpailun. Tätä ryhmää täydentävät kaksi amerikkalaista kehä.Ceola Clark on vaarallista erityisesti kuvattaessa kolme pistettä viime kaudella, kun hän voitti kilpailun trojkařů Slovenian liiga, ja Jacob Parker kokea ensi-Euroopassa, kun he tulivat ulos yliopiston. Joukkue on myös kaksi serbejä ja Bosnian Emir Zimic pivot, joka mittaa 218 cm.

Muuten taifuuni mutta kuten Nymburk hieman vähemmän liikkuvia kääntyy, ja niin pitäisi olla nopeaa koripalloa. Tsekin yksikkö tulisi toimittaa luottaa siihen, että valmiste kukisti kolme muuta joukkuetta Hellios Slovenian Domžale, Zlatorog Laško ja Rogaska Slatina.

“Tavoitteenamme on käsitellä ainakin viimeisten 16 joukkuetta kilpailuun.Tämä tarkoittaa sitä, että ryhmässä meidän tarvitse olla kaksi parasta paikkaa “, sanoo hallituksen jäsen Andrew Šimeček klubiin.

Nymburk viimeksi toistettujen Eurocup, jonka järjesti Euroleague Basketball Company, järjestäminen ja Euroliiga. Continental Federation FIBA ​​Europe päätti kuitenkin saada kuppi kilpailuihin allaan ja vakiintuneita kilpailukykyinen FIBA ​​Euroopan mestaruuskilpailu. Ja sillä pitäisi olla lupaava tulevaisuus, Nymburk päättänyt, että se on sen alku.

“FIBA on pieni taloudellinen vaatimuksia kuin Eurocup, joka on vähentää talousarvioomme tärkeitä. Ja vaikka me uskomme, että FIBA ​​kilpailuja antaa logiikka toimia pyramidin järjestelmään.Ja haluamme olla näiden muutosten alussa ja mennä tällä tavalla, “Šimeček sanoi.