Nymburk puolusti voittoa Espanjassa dramaattisessa päätelmässä, Opava epäonnistui

Nymburk aloitti erittäin hyvällä puolustuksella ja antoi vain kuusi pistettä ensimmäisten seitsemän minuutin aikana. Nymburkin pelipaikassa Bracey Wright tarttui kiinni ja auttoi Nymburkia rakentamaan 12 pisteen johdon ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Puolet voittivat 10: 1 ja puoliaika 15-pisteellä. Mutta vastustaja tuli viimeisen kymmenen minuutin aikana suurella kiitoksella Luke Rupnikille ja palasi otteluun linjalla 11: 0.Kotijoukkue taisteli kääntymisestä loppuun asti, mutta Nymburk piti tärkeän voiton tarkalla vapaalla heitolla. Wright ja Hruban antoivat 20 pistettä.

“Aloitimme puolustuksessa erittäin hyvin vartioimalla heidän ampujaitaan. Odotimme, että he eivät anna periksi, mutta meillä oli parempi ratkaisu siihen viimeisellä neljänneksellä. Mutta nyt yritän iloita voitosta ja nähdä, mistä se johtaa meidät tulevaisuudessa ”, kertoi valmentaja Oren Amiel ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. “Täällä oli loistava ilmapiiri, fanit ovat suuri voima Fuenlabradalle, sitä arvokkaampi se on”, hän lisäsi.

Nymburk pelaa toisen ottelun tiistaina Prahassa Královecissa Bambergia vastaan, joka hävisi Hapoel Jerusalemin 85:88 kuudennella kierroksella ja jolla on kolme voittoa ja kolme tappiota.Nymburk pystyy keräämään pisteitä taulukon kolmannessa joukkueessa. Ensimmäisellä puoliskolla, sitten pudotus

Kotijoukkueelta puuttui loukkaantuneita pylväitä Václav Bujnoch, Rostislav Dragoun ja Filip Zbránek, mutta iso suosikki piti ensimmäisen puoliajan. He näyttivät ehkä ryhmän toistaiseksi parhaan esityksen, josta puuttui tarkempi ammunta. Pelaajat tekivät toisinaan ärtyneitä eleitä.

Puoliajan tauolla vieraat kuitenkin rauhoittuivat ja aloittivat toisen puoliajan 11: 0-linjalla hypätäkseen 19 pistettä ja tekemään päätöksen. Heikentyneessä kokoonpanossa Opavalla ei ollut valtaa kääntyä.Kanariansaarten joukkue kasvatti 30 pisteen eroa ja voitti rauhallisesti toisesta voitosta.

“Alku oli erittäin hyvä, teimme taistelutapahtuman ja pidimme sitä puoliaikaan asti. Vasta kolmannella vuosineljänneksellä he pakenivat meitä, koska he vaihtoivat avoimet ohjukset hyvin. Suoritimme hyvin, oli harmi, että se ei kestänyt kauemmin ”, pahoittelee siipipelaaja Jakub Slavík ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Toisella vuosineljänneksellä palasimme otteluun, mutta kolmannella neljänneksellä vastustaja vaihtoi. Toisen puoliajan alut häiritsevät meitä.Vähensimme sitä neljännellä vuosineljänneksellä, mutta tulos on meille armollinen ”, lisäsi valmentaja Petr Czudek. Muutoin kotijoukkue ampui vain 38 prosenttia menestyksellä vastustajan 56. Opavaan verrattuna, jota ei auttanut se, että vastustaja hyppäsi hyökkäävään palloon 17:10.