Korvaus Kikille? Kvapilova menee hyvin Kubickovan kanssa ja kaipaa olympialaisia

Ensi vuonna haluan jatkaa pelaamista Hanka Klimešovan kanssa. Nautimme siitä Budejovice-kumppaninsa kanssa niin paljon.

24-vuotias Kubíčková kantoi ideaa päässään syyskuun alussa. Kaksi kuukautta myöhemmin kaikki on erilaista.

Facebook-profiilissa fanit, kuten mestari ja Kvapilová / Kubíčková Rantalentopallojoukkueen jäsen, tunnettujen maajoukkueiden lisäksi, ovat järjestäneet kotimaisen mestaruuden lisäksi useita kansainvälisiä turnauksia.

Viimeinen järjestettiin Meksikossa, päättyi yhdeksänteen.Se oli toistaiseksi heidän Sportingbet maksiminsa, he eivät olisi voineet päättää kautta paremmin.

Kikin korvaaminen vanhempi ja kokeneempi Kvapilová?

”Päättäessään uransa Kristýna Hoidarová Kolocován kanssa, minulla oli mahdollisuus pelata Míša Kvapilů: n kanssa. Minulle se on haaste, kunnianosoitus ja mahdollisuus, jota ei voida hylätä ”, selittää yksi. Ja Misha kirjoitti minulle juuri ennen sitä, että hän halusi pelata kotikilpailussa. Joten laitamme itsemme. Ajattelimme, että se oli kotitesti turnaus.Se osoittautui erittäin hyväksi, joten päätimme jatkaa ”, sanoo toinen.

Lyhyesti sanottuna, Kubicek on korvannut suositun “Kikin”.

Ja hän on menestynyt hyvin. Hän löysi nopeasti yhteisen kentän Kvapilin kanssa kentällä ja selvisi yllättäen aiemmin tuntemattomalle tasolle maailman hienoimmista turnauksista.

Bansley, punainen.) ”Pystyimme leikkimään heidän kanssaan tasaisesti. Se tuli minusta erittäin hyväksi ”, innostunut Kvapilová.

Ei ole aikaa ujoa

” Laskenut että World Series -taso on täysin erilainen kuin Tšekin tasavallan Bet365 kesäturnaukset.Joten valmistelimme parhaamme mukaan ja oli hienoa saada selville, että jopa aklimatisointikoulutuksessa pystyimme kilpailemaan useimpien parhaimpien joukkueiden kanssa ”, Kubickova sanoo. hän leikkii, paniikkiin, hän oli väärässä. “Tiedätkö, ei ollut aikaa olla ujo”, hän nauraa. “Pelaat edelleen riskin rajalla.”

Samalla kokeneempi blondi tyttö kokee, että heillä on vielä paljon parantamisen varaa. ”Toistaiseksi olemme alhaisilla prosentteilla;Mutta meillä on se oikein, ja selitämme sen heti “, hän selittää.

Kaksi paria Tokiolle

Jos Meksikon sidottu yhdeksäs sija ja epätasa-arvoinen taistelu maailman johtajien kanssa ovat vain vihje heidän potentiaalilleen, tšekkiläisellä fanilla on jotain odotettavissa – More info here.

Ehkä hän voisi hurrata Tokiossa kaksi paria kahdessa vuodessa. Luettelon kärjessä on Barbora Herrmannová ja Markéta Nausch Sluková, Kubíčková ja Kvapilová maksamalla lupaava tandem. ”Puhuimme siitä. Sanoin Mischalle alusta alkaen, että yhteistyön tulisi johtaa ainakin olympialaisten karsintaan. Hän oli enemmän kuin innostunut ja oli yhtä mieltä ”, Kvapilová sanoo.

” Olympialaiset ovat valtava motivaatio.Meidän on päästävä sinne. Meillä on vastuu siitä, teemmekö parhaamme ”, Kubíčková sanoo. Ja hän tarkastelee rohkeasti alustaa, jota hän ei uneksinut saavuttaa muutama viikko sitten.