Sportingbet hienosti tuomittu ja he osoittivat

Puolan vastahyökkäyspeliplane oli hienosti tuomittu ja he osoittivat, miksi heidät halutaan mennä pitkälle mestaruuskilpailuun.

“Olemme hieman pettyneitä, koska meillä ei ollut ideoita päästä läpi tämän puolustuksen ja ei ollut sitä nopeutta ja fantasia maalata maalia “, Schürrle sanoi. “Puolustusvoimalla on kuusi puolta ja sitten kolme edessä, mutta ei ole aina helppoa löytää paikkoja Sportingbet pisteiden saavuttamiseksi. Peli oli erittäin vaikea, mutta se on mitä sinun on tehtävä tiellä turnauksen kärkeen. Meidän on opittava tästä, koska Pohjois-Irlantia vastaan ​​se on melkein sama.Meidän on oltava parempia. ”

Schürrle puhui tiedustelussa turnauksen laajemmista kysymyksistä, mukaan lukien huliganismi, joka hän oli sanonut olleensa merkittävä osa Saksan uutisohjelmaa. “Voin vain puhua saksalaisista sanomalehdistä, mutta se on sama määrä sivuja huligaaneille ja terrorismin uhalle, kuten jalkapallolle”, hän sanoi. “Se on hieman surullista, koska tällainen turnaus olisi vain jalkapalloa.” Schürrlen huolenaihe oli Pohjois-Irlanti-peli ja vastausten etsiminen kentällä. “Meillä oli ennen maailmanmestaruuskilpailun voittoa vuonna 2014 ja varsinkin niin, sen jälkeen – kun olemme pelanneet” pieniä ryhmiä “, joka on vuoden peli heille tai heidän uransa peli”, Schürrle sanoi. “He antavat Sportingbet kaiken, mitä heillä on, ja niin se aikoo olla Pohjois-Irlantia vastaan.Tottumme siihen.

“Sinulla on oltava kärsivällisyyttä. Olemme puhuneet tästä. Se on jopa tarpeeksi, jos pisteet 90 minuutin, 1-0, koska ei ole helppoa olla niin paljon mahdollisuuksia peliin, jossa oppositio haluaa puolustaa ja olla vastahyökkäyksiä. Meillä oli jonkin verran kärsivällisyyttä Puolasta, mutta kuten sanoin, meillä ei ollut tätä boolia tavoitteen saavuttamiseksi. Sitä meidän on tehtävä paremmin. ”

Schürrle ei ole liian huolestunut. “Se voi muuttua niin nopeasti tällaisessa joukkueessa”, hän sanoi. “Yhdessä pelissä sinulla ei ole näitä mahdollisuuksia ja seuraava peli, pisteet neljä maalia, koska joukkue on hämmästyttävä ja laatu on niin korkea. Toivottavasti näet tämän seuraavassa pelissä. “- read more here