Afrikalle enemmän tennistä. Anderson-papu muuttaa historiaa edelleen

“Lapsena minun piti tehdä kovasti töitä”, Kevin Anderson sanoo. “Etelä-Afrikka on todella kaukana tenniskeskuksesta – ja katso, olen täällä nyt ja elän unelmani.” Samaan aikaan Anderson tuo dramaattisia tuloksia pimennetyn auditorion ja valaistuun tuomioistuimeen. Hän voitti Dominik Thiemin kahdessa sarjassa Mestarien turnauksessa ja leikkasi kirjaimellisesti Kei Nishikorin hänen jälkeensä pelatessaan yhden pelin! ”Toki, nämä asiat vievät paljon aikaa, mikään ei muutu vain yön yli. Mutta ehkä muutama poika ja tyttö ottaa nyt raketit käsiinsä – ja nähdään.Ehkä viiden tai kymmenen vuoden kuluttua Etelä-Afrikka toimittaa lisää tennispelaajia ja tenniskenkiä. ”

Hän tuntee kärsivällisyytensä.

Kuka vetoaisi häntä muutama vuosi sitten…Tšekin fanit saavat Andersonin he sijoittuivat usein vakaaksi pelaajaksi, joka häviää aina Tomas Berdychille: vuosina 2012 – 2014 he tapasivat epätavallisesti ja tasapaino oli 12-0 Berdychin näkökulmasta! Vuonna 2016 hän taisteli Unibet kolmenkymmenen kynnyksellä vammoilla.

Ja tässä hän on. Etelä-Afrikan ensimmäinen edustaja Champions-turnauksessa 23 vuoden jälkeen. Ryhmän lopussa hän joutuu kaksintaisteluun Roger Federeriä vastaan ​​ja ollakseen ensimmäinen Etelä-Afrikan tennispelaaja, joka menee semifinaaliin, hän on varmasti tarpeeksi asetettu (ja teoriassa jopa tappio 0: 2, jos hän voitti tarpeeksi pelejä, jotka voidaan laskea minipöydässä) ).

kasvanut.Hän ei ole enää poikkeuksellisen palvelun omistaja. “Ensinnäkin sinun on löydettävä mukavuusvyöhykkeesi ja uskottava, että pystyt voittamaan parhaimmat”, CNN sanoi. Tänä vuonna usko johti hänet Wimbledonin finaaliin matkalla, jossa hän voitti Federerin (viides sarja 13:11) ja John Isnerin (viides sarja 26:24). Hän pelasi myös otsikon US Openissa viime vuonna ja haluaa palata tennistä kunniaa kotimaahansa. “Historiamme on upea, mutta olemme vaivautuneet viime vuosikymmeninä”, hän myöntää. He saivat alkunsa hänen varhaisvuosistaan, jolloin Hyvän toivon Cape -maasta ei löytynyt tarpeeksi urheilutoiveita, joten hän opiskeli tennistä Yhdysvalloissa, missä opiskeli.Etelä-Afrikan lehdistö toistaa tämän huomattavalla hämmennyksellä, jopa katkeruudella – Anderson puuttui siksi äskettäisestä Euro-Afrikkalainen Davis Cup -ryhmän vapauttamisesta, jossa eteläafrikkalaiset ottivat oppitunnin 0: 4 Portugalista ja putosivat yhden kerroksen alapuolelle.

Etelä Afrikka voitti jopa Davis-Cupin, vaikka se oli voitto puhtaasti nykyajanjaksosta – Intia vetäytyi finaalista vuonna 1974 protestoidakseen apartheidia vastaan ​​…Tällä hetkellä Etelä-Afrikka on kärjistymässä Uruguayn ja Venezuelan välillä Davis Cupin sijoituksella 44. sijalle.

Mikään ei muutu enää tässä suhteessa. “Se pakottaisi minut tekemään valtavia uhrauksia omalle uralleni”, Anderson kirjoitti aiemmin.

Mutta nähdä itsensä siinä olisi harhaanjohtavaa, Anderson näkee paljon kauempana kuin vain tuomioistuimen toisella puolella. He yrittävät taistella vihreämmästä urheilusta.Lontoossa hän lupasi lähettää 100 dollaria jokaisesta ässästä Kalifornian tulipalojen uhreille. Tällä hetkellä hän on niin menestyvä, että hän on yksi Champions-turnauksen sponsoreista.

Partners: https://aposto.club