Hradecká, Allertová ja Štěpánek edistyivät, Rosol sai kanarian ja laskeutui

Thirty Hradecka, finalisti turnauksen vuonna 2008, voitti jälkeen pahin alusta toisen keskinäisen kaksintaisteluun seitsemän vuotta nuorempi kilpailija.

Hävittyään ensimmäisen palvelun ottelun toipui ja valtion 1: 4 voitti seitsemän pelit takanasi. Toisen sarjan hän onnistui kolme taukoja ja voivat odottaa kaksintaisteluun Slovenian Polona Hercog, jolla on tähän mennessä tuonut kaksi třísetové voittaa taisteluihin, joihin tämän vuoden toisella kierroksella Australian avoimissa.

Radek Stepanek oppinut turnauksen Bogotassa ottelu ranskalainen Edouard Roger-Vasselin ja 3: 6, 6: 3 ja 6: 4 siirtyä toiseen kierrokseen.Toinen kilpailija šestatřicetiletého veteraani, joka Bogotassa alkaa villi kortti, voittaja kaksintaistelu Guido Pella Argentiinan ja kuudennen kylvetään Australian Samuel Groth.

Entinen neljäs pelaaja maailmassa, mikä johtuu seitsemän kuukauden terveyttä tauko epäonnistui ATP rankingissa klo 369. paikassa hän lämmitti kaksintaisteluun ranskalaisen maanantaina, mutta sade pelin olosuhteissa, 1: 1 on päätettäessä asetettu keskeytynyt. Dohrávku Stepanek onnistui, yhdeksännessä pelissä tarttumalla vastustajan arkistointi ja myöhemmät tulitikut aikana palvelu vetää.

“Hyvä niin,” sanoi Stepanek, joka huhtikuusta paluun jälkeen selkävamman kärsi useita pieniä terveysongelmia Webissä ATP. Ottelun jälkeen hän kiitti, että hänellä oli hyvä terveys. “Takat ovat nyt 100 prosenttia viileä ja toivon, että se kestää.Jos pysyn terveenä, olen sitä mieltä, että jopa minun ikäiseni voin palata Ensimmäiset sata. Vaikka se kestää vuoden. Olen valmis “hän sanoi.

Rosol sai Umag alkaen Dzumhur kanarian ja putosi

Lukas Rosol ensimmäisen käynnistyksen jälkeen Wimbledonin tuli ulos. On hiekkakenttä turnauksen Umag, Kroatia putosi ensimmäisellä kierroksella, mikä ei riittänyt Damir Džumhur. Vastustaja Bosnia ja Hertsegovina, joka sulkee ensimmäisen sadan rankingissa, voitti tunniksi 6: 3, 6: 0. Home

Rosol joka Umag viime sulkea yhdessä Frantisek Cermak tuplaa hallussa Dzumhur askel neljä ensimmäistä gamech.Sitten hän tuli ensimmäistä kertaa ja hävisi palvelun vielä neljä kertaa.