Kvitový start Mestarit eivät voittaneet. Kerbera hallitsee vasenkätistä taistelua

Tuuli ajaa savun Singaporesta lähisaarille missä laittomasti polttaminen sademetsissä. Pelttarin kautta Haze ainoa kuu leijuu areenalla, jossa ystäviä Prostejov seuran maanantaina nevydřely ole asetettu.

Kvitova kuin käynnisti Safarova osuma vastustaja. Aivan kuten hän menetti kolmannen käden pelin ja vasenkätinen kaksintaistelu etsittiin ensin.

Ennen kuin lopetat vilkuttamalla kilpailija anastanut puristi ensimmäiset 2: 6th Kvitova sai toisen palveluksensa jälkeen vain yhden seitsemän pistettä. Ja hänen kilpailijansa käytti kaksi mahdollisuutta vastaiskuun.

Toinen muuttui melko kaoottinen erämaa. Tshekki yritti tarttua peliin lähes kymmenen minuuttia 2: 0: ssa. Hän on onnistunut.

Leadoitu 3: 1.Kerberova voitti 3: 2. Etusivu

Kiitos troufalému forhendovému shortsit taas pakeni 4: 2, tuskin muutama tuhat katsojaa hallissa huohotti ihaillen ja inhoa ​​valtakunnassa vaati keräilijöiden palloja pyyhkeellä.

“Peter tietää, että hänellä on vielä mahdollisuus, antaa pelin kehittyy mitenkään”, hän sanoi sunnuntaina, valmentaja David Kotyza. “Hän voi kääntää pelin, mutta johto ei vastaa kiristetty.”

Hän odottaa, että kehitys lähettimet on melko arvaamaton. Ja hän ei mennyt pieleen. Vetämällä johti välitulos 4: 4th Koti

Kotyzová ohjaamaan pois brejkbol 4: 5 antamalla raju ilman oikeudenkäyntiä ja huutaa “Póóójď”

Mutta se se ei toiminut. Vuonna 2: 6, 4: 5 ja 0-30, kaksi pistettä tappion.

Mökki kääntyi vuoristorataa pitkin.Kvitova otti jälkeen varhain nousun vastapainoksi netto 5: 5.

Merkittävästi johti tilastojen voittaa lyöntiä. Sama valitettavasti totta alla “luontevasti virheitä”.

Vaikutti siltä, ​​että maailma numero viisi voisi toistaa dramaattiseen voittoon viime vuoden lopullinen Fed Cupin finaalissa Prahassa.

halveksittu kaksi setboly 7: 5th Tie-break pian putosi 1: 3 ja 2: 5, ja sitten seitsemäs kaksinkertaisen vääränä tarjosi Kerberos ottelupisteeseen.

Tuolloin ei kääntyminen ei ole tapahtunut. Saksalainen ei menestynyt. Sokyni saapui suoraan näyttelyyn. Etusivu

Sekä Tšekin osallistujat Masters Singaporessa yhteentörmäys keskiviikkona.Kuten sekä maanantaina että kärsi tappion 0: 2 (Otteluraportti Safarov lue lisää täältä), toivoen edetä semifinaaliin on todennäköisesti säilyttää vain voittaja derby.

Kvitova vielä tasapaino keskinäisten ottelut hallitsee – 7: 0.