Elina Svitolina puolustavat mestarikurssit WTA-finaalit voittavat Stephensia vastaan

Elina Svitolina venytti jokaisen sinewingin loistavalla puolustuskentänäyttelyllä rekisteröidäkseen uransa suurimman voiton, kun hän kokosi 3-6, 6-2, 6-2 voiton Sloane Stephensia vastaan ​​houkuttelevassa WTA-finaalissa sunnuntaina.

Svitolina oli saapunut Singaporessa turhaa muotoa, mutta baseliner nousi vauhtiin, kun turnaus eteni, ja voitti kaikki kolme poolin ottelua ja puolifinaalin, ennen kuin ukraina alisti nopeasti alkavan Stephensin. Svitolina voittaa Sloane Stephensin vaatimaan WTA-finaalin kruunua – kuten se on tapahtunut Lue lisää

“Tämä on minulle erityisen tärkeä hetki urani aikana ja se antaa minulle paljon luottamusta tulevaan kausiin. todella tyytyväinen suorituskykyyn ”, Svitolina sanoi Billie Jean Kingin palkinnon saamisen jälkeen.

Stephens, joka näyttää petolliselta rentoilta, mutta jolla on Unibet korkein nopeus ja urheilullisuus, ratkaisi nopeammin hermostunut näköinen Svitolina. ensimmäinen mahdollisuus sijoittaa alussa varhainen merkki.

Svitolina alkoi kuitenkin hämärän alun jälkeen lämmetä tehtäväänsä ja löysi jonkin verran syvyyttä ja syvyyttä muodostaa kaksi taaksepäin pistettä, mutta Stephensin etuosa valittiin sisään ja hän muutti 3-0 eteen, kun ukrainalainen backhand pyörii.

Svitolina pääsi lopulta neljännen pelin tulostauluun, joka pystyi sijoittamaan Stephensin etuosan loistavalla puolustuksella, mutta amerikkalainen jatkoi pisteitä nurkissa pitääkseen tauon etu.Facebook Twitter Pinterest Sloane Stephens näyttää rasituksen Singaporessa.Valokuva: Fred Lee / Getty Images

Svitolina jatkoi pistokkeita pitämällä toisen tiukan palvelupelin pysyäkseen hengissä avaajaan, mutta Stephens sinetöi sarjan, kun hänen vastustajansa löysi verkon vain selkäpuolella syvältä peruspisteen takana.

Pelaajien välillä oli hyvin vähän valita, kun ottelu jatkui, ja se oli Svitolina vuorollaan, kun hän teki ensimmäisen läpimurron toisessa sarjassa, kun hän Unibet Magyar pääsi turhaksi Stephensin leikkiin leikkaamaan tauon eteen.

Ukrainalainen oli pumppaamassa nyrkkeilyään innokkaasti jokaisen voittavan pisteen jälkeen, koska hänen vastustajansa yhtäkkiä ilmestyi uneliaiselta, hänen energinen leikkinsä palkittiin kolmannella taukolla, joka oli lähetetty kilpailijaksi. Recap, meidän viikoittain sähköpostitse toimittajien poimintoja.

Maailma N: o 7 oli sanelemassa sanoja, kun Stephens kamppaili Svitolinan armottoman vauhdin kanssa, ja kun ukraina muutti 3-0 eteenpäin kahden eeppisen pelin reunustamisen jälkeen, amerikkalainen voisi tunne hänen mahdollisuutensa liukui pois.Stephens pyrki lopulta taistelemaan tiensä takaisin ottelulle, mutta Svitolina piti pisteitä pitkään pakottaakseen vastustajansa turmeltumattomiin virheisiin, kun hän haki voittajia ja kääritti ikimuistoisen voiton, kun Stephens kääntyi leveäksi.

Stephens sanoi: ”Olen erittäin iloinen siitä, että pystyin lopettamaan kauden niin kuin minä. On selvää, että se ei ollut haluttu tulos, mutta olen työskennellyt todella kovasti täällä, olen ylpeä pelistäni ja todella tyytyväinen siihen, mitä tein tällä viikolla. ”

Svitolinain voitto oli hänen 13. voitto 15 finaalissa ja pitäisi jättää Ukrainan täynnä luottamusta, kun hän odottaa tekevänsä suurta läpimurtoa vuonna 2019.