Australian Bernard Foley palaa parhaiten ja on valmis aloittamaan Englannin uudelleen

Tänä iltana oli lukuisia parempia esineitä, kaikki yllään vihreää ja kultaa, eikä kukaan enää niin kuin Bernard Foley, kahden yrittäjän maalintekijä, joista ensimmäinen jätti Launchburyn kasvot täynnä ruohoa – ja 28 pistettä yhdessä Twickenham on nähnyt kaikkein räikeimpiä puolen esityksiä. Ja kun hänet oli varattu Wallabiesin heikkona linkkinä, ei vähempää.

Neljätoista kuukautta, 3-0 kalkkia Englannin hyväksi ja hirveän paljon puhetta on kulkenut sillan jälkeen. Itse asiassa Englanti, joka ei ole tunnistettavissa Eddie Jonesin alla, pyrkii voittamaan 14: n peräkkäin, mutta koska he eivät ole maistaneet tappiota, Foleyn mestarikurssi on merkityksellinen lauantain ottelulle.Vähiten siksi, että 11 Englannin XV: stä lähtevää oli Bet 365 vastaanottopäässä, mutta myös siksi, että köyhän kesäkuun sarjan Englannia vastaan ​​ja välinpitämättömän Rugby-mestaruuden jälkeen Foley on palannut muotoon.

“Hän ei todennäköisesti olisi ovat olleet tyytyväisiä tapaan, jolla hän esiintyi Englantia vastaan, jotkut ottelut Uutta-Seelantiä vastaan, mutta hän näyttää ottaneen askeleen eteenpäin tässä kiertueessa ”, sanoo Nick Farr-Jones, Australian maailmanmestaruuden voittanut kapteeni 1991 ja 1984 Grand Slam -jäsenen jäsen.

“Hän ei mennyt aivan yhtä hyvin Englannin sarjassa Australiassa. Heillä oli taktiikallaan mahdollisuus sulkea hänet alas. Me todella kamppailimme, vaikka meillä oli paljon hallussapitoa.Mutta nyt hänen näkemyksensä on suuri, hänen luottamuksensa on korkea, hänen nopeutensa ja yksilölliset hyökkäävät taidot ovat loistavia, mutta mielestäni tärkeämpää on, että hän kutsuu laukausta siellä, hän kutsuu näytelmiä.

Eddie Jones näyttää olevan olla samaa mieltä. Hän on osoittanut pettymyksensä Wallabies’n scrumille, mutta on tunnustanut Foleyn, joka on leikannut Walesia ja pisteytynyt tärkeimpiin pisteisiin Skotlannissa ja Ranskassa tässä kiertueessa, on maailman kolmen parhaan puoliskon joukossa. George Ford ovat muita.

Ehkä Foley on joutunut säätämään selkänojaansa Matt Giteaun puuttuessa ja hän teki viisi esiintymistä No12: ssa Rugby-mestaruuskilpailussa.Mutta Reece Hodge aloittaa nopeasti kansainvälisen uransa ja Tevita Kuridranin ulkomuodossa – hän on voittanut kaikissa neljässä Australian syksyn kokeessa -, ja hän on jälleen saanut puolet ja Farr-Jones uskoo, että Stephen Larkham, Australian valmentaja ja 1999 World Cup-voitto No10: n on otettava luotto.

”Olen nähnyt kerran Larkhamin käden selkälinjalla”, hän lisää. ”Bernard Foley on todella tärkeä tekijä näiden rakenteiden luomisessa. Jos tarkastelet joitakin suurista Australian joukkueista vuosikymmenien aikana, yksi yhteinen nimittäjä on, että No10 on ollut loistava Bet 365 pelaaja, joka on voinut soittaa laukauksiin.Me kaikki tiedämme, mitä Larkhamin ominaisuudet olivat, kun hän käytti kultaa. Ja näen paljon, että Foley ajattelee peliä, jäsentää pelin, sekoittaa pelin. ”Brexit, Yarden punokset, Ali ja Southgate – miten Eddie Jones lämpenee Australiaan Lue lisää

Vaikka hän ei ehkä ole yhtä nopea kuin Barrett, Foleyn seitsemän tausta tekee hänestä ilmeisen uhkan, kun pallo on kädessään ja hänen kykynsä pelata tasaisella paikallaan. aukkojen kautta on ihana katsella. Hänen potkimansa kyseenalaistetaan usein, mutta kun panokset ovat korkeimmat, hänellä on tapana toimittaa.Skotlanti voi todistaa sen, kun taas joku, joka näki hänet, osui Michael Cheikan Waratahs-kisojen viimeiseen voittoon, kun se oli vuoden 2014 Super Rugby -finaalissa parempi kuin olisi kysytty “Ice Man” -tapahtumassa Twickenhamissa viime lokakuussa.

< p> Alofa Alofa, Harlequins-siipi, joka oli osa Waratahsin puolta vuonna 2014, sanoo: ”En ole koskaan ajatellut olevansa hukassa. Hän on suuri paineen alla. Hän oli meille suuri koko kauden ajan. Hän on soittanut seitsemän, hän pystyi hyökkäämään linjaa ja kulkevaa peliä.

“On hienoa, että on 10, joka voi hyökätä näin. Hän oli suuri koko kentällä. Arvostan häntä yhtenä parhaista.Toivon, että hän jatkaa pelaamista tavalla, jolla hän on ja tulee yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista uhreista. ”

Jos Larkhamin vaikutus Foleyyn on selvä, niin Cheika on yhtä ilmeinen, kun hän on valmentanut häntä Waratahsissa ja antanut hänellä on foorumi paistaa kansainvälisellä näyttämöllä. Mutta Farr-Jones ei usko, että Australian valmentaja voittaa kaikki taistelunsa, ei pelkästään hänen vastineensa Jonesin kanssa.

”Cheika on kypsä, kun se tulee liian reagoimaan pikku jibeihin”, hän sanoo. ”Epäilen, että Steve Hansen sanoi, että Eddie sai paremman hänestä, oli totuus. Aucklandin tapahtumissa, joissa Cheika keskittyi kuvittelemaan klovniksi, luulen, että Michael oli typerä ylikuormitus.

“Olen varma, että Michael kypsyy valmentajana, aivan kuten Eddie on kypsynyt merkittävästi .Mielestäni [Eddie] oli dud-valmentaja, kun hän oli Australiassa ja nyt hänestä on tullut erittäin hyvä valmentaja. Hän oli liian ohjeellinen, hän ei saanut parhaansa pelaajiltaan. Hän lähetti heidät robotti-viestillä ja soitimme erittäin ihanan rugby-tyypin, joka ei ollut luova eikä ollut tyypillinen Wallaby-rugby. Hän on myöntänyt, että hänestä on tullut paljon parempi valmentaja kuin silloin, kun hän oli täällä valmentamassa Wallabiesia. ”