Cheikan kehotus uskoa kuurojen korviin, kun taas Wallabies toistaa virheitä

Lähes uskonnollisella innolla Michael Cheika kehotti pitkään kärsiviä Walllabies-kannattajia “uskomaan etukäteen”, kun he törmäsivät Japanin MM-kisoihin ensi vuonna.

Mutta Wallabies “venyttää faniensa uskoa rajaan asti, niiden 37-20 tappiota Yokohaman All Blacksille viime lauantaina, jolloin kaikki menestyksekkäät MM-kampanjat näyttävät uskomattoman vähäisiltä.

All Blacksin puhdas Bledisloe Cup -sarjan alleviivaus alleviivattu kova todellisuus, että tämä on Wallabies-tiimi, joka menee mihinkään nopeasti, jumittui omaan epäpätevyytensä tielementtiin. Kaikki mustat antavat hapon testin pohjoisen johtaville valoille Lue lisää

Kaksi ensimmäistä Bledisloes-kisaa elokuussa, kolmas Yokohaman testi oli kuollut kumi, joka on ihanteellinen tilaisuus Wallabiesille vauhdittamaan maailmanmestareita ja elvyttämään moraalikampanjaansa vuonna 2019.

Mutta Wallabies eivät olleet sen edessä, ei missään lähellä sitä; niiden ja All Blacksin välinen ero on niin laaja kuin Tyynellämerellä.

Varmasti Wallabies-pelin paranemisen merkkejä, etenkin eteenpäin kulkeva ja lyhytvaihto tapahtui, mutta kuten tämä tiimi on tällöin, se oli yksi askel eteenpäin ja kaksi vaihetta takaisin, tuomittu tanssia.

Cheika esitteli Rugby Australian pääjohtajan Raelenen linnalle ja hallitukselle ennen Wallabiesin aloittamista keväällä.

Castle ja co tulivat pois kokouksesta vakuuttuneita siitä, että Cheikalla ja hänen apuvalmentajilla oli oikea suunnitelma ottaa Wallabies eteenpäin.

Mutta eikö suunnitelma käsitellyt Wallabies-tapahtumia? heidän epäonnistuneessa Rugby-mestaruuskampanjassaan ja kasvattivat jälleen hirveä päänsä Yokohamassa?

Oliko Cheika vastaus Wallabiesiin?Jos näin on, miksi me näimme Kurtley Beale -kiven kylmän jänteen All Blacksin sotilaspuolella Liam Squiren, joka teki ensimmäisen kokeilun Yokohamassa?

Onko Cheika käsitellyt Wallabiesin huonoa käsittelyä, leveä? Jos näin on, miksi näimme niin monta pudotettua palloa Yokohamassa, tilanne pahensi Israel Folauin epämukavuus ulkokeskuksessa?

Yksi asia, jonka Cheika yritti käsitellä, oli All Blacksin kyky hyökätä liikevaihdosta pallo, joka loukkaantui kahdessa ensimmäisessä Bledisloesissa. Cheika keskittyi parantamaan Wallabiesin siirtymäsuojelua, mutta paras tapa minimoida hyökkäykset liikevaihdosta ei ole tehdä typeriä virheitä ensimmäisessä paikassa. Uusi-Seelanti voittaa Australian Bledisloe Cup -testissä – kuten se tapahtui Lue lisää

Wallabies käänsi pallon yli 18 kertaa All Blacksin seitsemään.Vaikka vain yksi All Blacksin viidestä yrittäjyydestä tuli suoraan liikevaihdosta – Ben Smithin sieppaamalla Folau-kuorman Michael Hooperille – heidän neljä muuta yrittää Squirelle, viisi-kahdeksas Beauden Barrett, numero kahdeksan Kieran Read ja Winger Rieko Ioane tuli epäsuorasti lähteistä, jotka ovat peräisin liikevaihdosta.

Mitä Wallabies oppi? Nämä ratkaisevat virheet tappavat ne, mutta ne tekevät virheitä Testaa Testin jälkeen Testin jälkeen. Cheika pahoitteli pelaajien kärsimättömyyttä hyökkäyksessä, mutta miksi viesti ei pääse läpi?

Wallabies haluaa saada motivoivaa musiikkia häikäisemään kaiuttimista, kun he harjoittavat, ehkä, heidän pitäisi pelata Paul Kellyn “Olen tehnyt kaikki tyhmät asiat”.

Seuraamukset saattavat tuntua hieman ankarilta, mutta valmentajat ja pelaajien on oltava elossa siinä, että World Rugby on antanut tuomareille ohjeita nollatoleranssista pään hyökkäysten suhteen.

Yokohaman Nissan-stadion on maailmancupin finaalin paikka hieman yli vuoden kuluttua.Mikä fillipeli olisi ollut se, että Wallabies olisi voittanut kaikki mustat tuolla maalla ja mahdollisesti tavanneet heidät siellä jälleen suuressa, tietäen, että ne voisivat vallata.

Wallabiesilla on nyt kolme testiä Euroopassa Walesia, Italiaa ja Englantia vastaan ​​palauttamaan fanien usko niihin ennen kuin he tulevat MM-kisoihin.

Cheika haluaa, että fanit uskovat etukäteen, mutta fanit haluavat, että Wallabies antaa heille syyn uskovat.