Danny Ings jättää Liverpoolin etsimään ensimmäisen joukkueen jalkapalloa

Danny Ings on tehnyt vaikean päätöksen siirtyä pois Liverpoolista tänä kesänä, kun hän aikoo aloittaa uransa, jonka loukkaantumiset ovat paljastuneet koko Anfieldin ajan.

Todellista halua ei ole klubin hierarkiassa jakaa osakeyhtiöksi hyökkääjästä, josta on tullut hyödyllinen joukkuepelaaja Jürgen Kloppin johdolla, mutta 25-vuotias haluaa säännöllistä ensimmäisen joukkueen jalkapalloa ja tunnustaa taistelevansa peliaikaa Merseysidellä. Hän lähtee Liverpoolin siunauksella. Jalkapallo siirtää huhuja: Juventus voittaa kilpailun Aleksandr Golovinille?Lue lisää

Ingsin halu todistaa itsensä Kloppin alaisena oli nähnyt hänen hylkäävän mahdolliset siirrot jokaisessa kolmesta viimeisestä siirtoikkunasta, joissa hän on ollut sopiva ja käytettävissä valintaan kiinnostuneena Tottenham Hotspurin ja West Ham, samoin kuin hänen entiset seuransa Burnley ja Bournemouth.

Premier League -klubeilla on myös tällä kertaa kierroksia, mutta kiinnostavasti kiinnostaa myös ulkomailta. Internazionalen uskotaan seuraavan hänen tilannettaan, kun taas kolmen joukko Bundlesiga-seuroja – RB Leipzig, Schalke ja Bayer Leverkusen – voisi myös virallistaa harjoittavansa palveluitaan. Ings lähtee vastahakoisesti, mutta hänellä on edelleen kunnianhimo todistaa itsensä korkeimmalla tasolla ja halu saada takaisin paikka Englannin kokoonpanossa.Se on merkki pelaajan ja managerin välisen suhteen vahvuudesta, että Liverpool ei todennäköisesti hinnoittele häntä muuttoliikkeestä.

Englannin yläosassa oli Roy Hodgsonin alainen Ings, joka kattoi Liettuan lokakuussa 2015 ennen sitä. vaurioittaen eturistinsidoksia Kloppin ensimmäisessä harjoituksessa Liverpoolin managerina. Hän kärsi uuden nivelvamman kauden 2016-17 alussa, minkä seurauksena hän ei itse aloittanut Premier League-peliä lokakuun 2015 ja huhtikuun 2018 välisenä aikana.

Silti hänen halu pakottaa tietä kiisteltyyn suussa sulavia hyökkäysmahdollisuuksia tarjoavassa klubissa näki hänet hylkäävän mahdollisuudet poistua, jos muut, mukaan lukien Daniel Sturridge ja Divock Origi, hakivat lainamuutoksia uransa palauttamiseksi.