Kertoimet kone Ruotsi

Ammatillinen handicapper, “Rating Bookmakers”-asiantuntija, Alexei Smirnov antoi muutamia vinkkejä, joita tulisi noudattaa vedonlyöntiä urheilussa.
Mitä pitäisi muistaa jokainen henkilö, joka tekee urheiluvedonlyöntiä?

Mitä pitäisi muistaa jokainen henkilö, joka tekee urheiluvedonlyöntiä?

1. Huolimatta siitä, kuka ansaitsee yksinomaan hinnoista, ei ole mitään takeita siitä, että olet mustassa kuukaudessa.

2. Ihmiset, jotka lukevat pelin kirjana oddsautomaten, eivät aina saa rahaa siitä, koska urheilussa on tekijä, joka epäonnistuu. Esimerkiksi hyökkääjät eivät saa pisteitä 1: stä 1: stä tai rangaistuksesta, puolustaja voi olla vakava virhe, tai yhtäkkiä joku saa punaisen kortin tai loukkaantumisen. Emme voi vaikuttaa tähän.

3. Riski on aina tietty määrä, kun panostat. Laita vain rahaa, jonka menetys ei aiheuta ongelmia.

4. Jos veto ei ole yhtäkkiä tullut sisään ja olet menettänyt rahasi, älä ryöstele takaisin. Se, joka pystyy hallitsemaan itseään, ansaitsee vedot. Useimmissa tapauksissa, joissa henkilö yrittää välittömästi palauttaa päämääränsä huonosti.

5. Jos yhtäkkiä et voinut hillitä itseäsi ja aloin tehdä paljon kohtuuttomia vetoja, jos ymmärrät tämän, mutta et voi pysäyttää, ota heti yhteyttä asiantuntijaan tai kerro siitä ainakin sukulaisillesi. Tuloksista jännitys on erittäin vaarallista.

6. Voit todella tehdä rahaa vedoille, jos noudatat tiettyjä sääntöjä eikä yritä lyödä pankkia yhdessä päivässä.

Suurissa ja pienissä vaivoissa, jotka kuiskahtivat toisen vuoden elämäämme. Minulle se oli melko kylläinen ja meni yhdellä hengällä maanantaista perjantaihin, lyhyt lepo ja kaikki ympyrässä. Jalkapallofanien kannalta tämä oli erityisen kirkas vuosi, mikä johtui pääasiassa vuoden 2018 maailmanmestaruudesta, ja maajoukkueemme kirkasta suorituskykyä.